Maja1719500785 24.07.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Zapraszam do komentowania naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 To ja jestem pierwsza . W sumie domek macie już przykryty, więc sporo nerwów zaoszczędzone. Teraz zostanie Wam najfajniejsza rzecz - wykańczanie. A układ pomieszczeń w domu Wam odpowiada czy będziecie przestawiać ściany? W sumie domek duży, działka w pięknym miejscu - czegóż chcieć więcej (no, chyba zdrowia, stalowych nerwów i umorzenia kredytu )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja1719500785 07.08.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 witam cieszymy się z pierwszego komentarza dom faktycznie duży - tym bardziej, że na razie na dwie osoby (w przyszłości mam nadzieję na więcej ) burzyć za dużo nie będziemy, musimy wykuć drzwi z sypialni do łazienki i otwór między kuchnią a salonem. trzeba też zrobić otwory na okna tarasowe (będziemy mieć trzy osobne, a nie jedno wielkie rozsuwane). wersja optymistyczna zakłada, że wprowadzimy się latem, ale czy się uda??? trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts