vanderbobo 06.05.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 w cześci dziennej są płytki włoskie provanza wymiar 60cm x 60cm. cena 270zł za metr. (my mamy taniej bo to III klasa ). oryginalnie te płytki są bezfugowe ale my z tego powodu że III klasa to robiliśmy z fugami ( cena 80zł za m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 16.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, widzę że mocowałeś płyty gipsowe wzdłuż profili. Dlaczego nie w poprzek? Nic się nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 16.05.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Mówiąc szczerze nie zastanawiałem się nad tym, robiła mi to ekipa bo jak sam zacząłem to wychodziło strasznie krzywo. A czy nic się nie dzieje - nie nic się nie dzieje, nic nie pęka, co prawda mam zabudowę dopiero 2 miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 budowa prawie ekspresowa, ja 3 lata temu też pod Toruń (całe życie w Toruniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 18.07.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj, dawno nie chwaliłeś się postępami prac - nie mam czego podziwiać Chciałabym skorzystać z twojego doświadczenia i zapytać o fugi do tych grafitowych płytek, które masz w łazience: jaki mają kolor? Na zdjęciu za dobrze nie widać. I jakiej firmy kupowałeś fugi do wszystkich płytek? Też stoję teraz przed wyborem... Impregnowałeś je? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 19.07.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 cześć nie piszę z byt często a tym bardziej nie zamieszczam fotek bo już się przeprowadzilismy a co za tym idzie mam dostep do internetu tylko przez komórke, więc bardzo, bardzo wolny. dom już jest praktycznie zakończony, oprócz ogrodu i kilku szczegółów. na pewno wstawię foty jak tylko dorwę gdzieś szybsze łącze. co to fug to nie impregonowałem ale może warto, wszystkie fugi mam z Atlasa. fugi w łazience do płytek szarych jasnych - jasnoszara, do płytek ciemnych - ciemnoszara. zaraz spróbuję wstawić jakiś fotki bez komórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No coż vanderbobo domek śliczny, tylko podziwiać. Szkoda, że kuchni tak mało pokazałeś. Ja w związku z tym spytam: Jaka to jest kuchenka mikrofalowa do zabudowy? Czy jej INOX mocno rózni się od INOXu piekarnika? Czy jest identyczny?Kratkę wentylacyjną do okapu macie w ścianie, czy masz tam specjalny pustak? Prosze o więcej zdjęć kuchni.Sprzęt AGD gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 20.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Vanderbobo - jest PIĘĘĘĘKNIE!! Widzę, że ogrodzenie już zrobione - ile płaciłeś za zrobienie murków i obłozenie klinkierem? Czy w całym domu masz białe ściany? Ja się właśnie zastanawiam czy nie zrobić całości na biało a po jakimś czasie już mieszkając jakichś kolorków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 20.07.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zacznę od końca, asiula77 ściany mamy białe w całym domu, mieliśmy kolory w mieszkaniu u na razie mamy ich dosyć. może kiedyś coś pozmieniamy. Co do płotu to mamy nie obkładany z płytek klinkierowych a z cegieł klinkierowych, więc murowany ( jeśli dobrze Cię zrozumiałem) , robił to nam ten sam człowiek który kładł płytki, jest to nasz znajomy więc robocizna wyszła 1zł za cegłę. AGA: zdjęcia kuchni postaram się jutro zrobić i wtawić na forum, co do wentylacji to mamy wstawione w ścianie pustaki wentylacyjne i w nich jest wywiercona dziura do okapu. kuchenka jest BOSHA a mikrofalówka ARDO - kolor INOX identyczny. Wszystkie sprzety kupilismy w MEDIA MARKT w promocji bez Vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 AGA: zdjęcia kuchni postaram się jutro zrobić i wtawić na forum, co do wentylacji to mamy wstawione w ścianie pustaki wentylacyjne i w nich jest wywiercona dziura do okapu. kuchenka jest BOSHA a mikrofalówka ARDO - kolor INOX identyczny. Wszystkie sprzety kupilismy w MEDIA MARKT w promocji bez Vat. Bardzo będę wdzięczna za te zdjęcia. Ja wybrałam piekarnik (jeszcze w moich myślach ) firmy GORENJE symbol B 9010 E np. na http://www.camcoo.com i zastanawiam się nad mikrofalówką do zabudowy nad tym właśnie piekarnikiem i chodzi mi o identyczny INOX. Od poniedziałku 23 i 24 lipca w Media też będą sprzety AGD bez VATu. Musze podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sofart 29.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratuluję przeprowadzki do nowego domu. A teraz już pierwsze pytanie...hehe...czy po przeprowadzce widzisz jakieś praktyczne zmiany, które chciałbyś wykonać w domu, chodzi mi przede wszystkim o funkcjonalność pomieszczeń i ich układ w domu? Też już niedługo (mus ..do końca października) czeka mnie przeprowadzka i zastanawiam sie jak to będzie, choć z żoną zauważyliśmy, że do wszystkiego potrafimy sie przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 30.07.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 cześć Wiesz tak sobie myślałem o tym o co pytałeś i powiem tak, z rozkładu domu nic bym nie zmienił, ale kilka szczegółow tak. np. mam 2 włączniki światła nie tam gdzie być powinny, zapomiałem zostawić wyjścia na wodę z sieci i nie wiem czy teraz uda mi się ją doprowadzić czy będę korzystał tylko z hydroforu. i pewnie bym teraz nie robił progu na zejściu do salonu. to chyba tyle, może bym się jeszcze zastanowił nad górą (czy ją adopotowac) bo miejsca na dole jest wystarczająco pozdro i trzymam kciuki za ciebie i twoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 30.07.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 cześć Wiesz tak sobie myślałem o tym o co pytałeś i powiem tak, z rozkładu domu nic bym nie zmienił, ale kilka szczegółow tak. np. mam 2 włączniki światła nie tam gdzie być powinny, zapomiałem zostawić wyjścia na wodę z sieci i nie wiem czy teraz uda mi się ją doprowadzić czy będę korzystał tylko z hydroforu. i pewnie bym teraz nie robił progu na zejściu do salonu. to chyba tyle, może bym się jeszcze zastanowił nad górą (czy ją adopotowac) bo miejsca na dole jest wystarczająco pozdro i trzymam kciuki za ciebie i twoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Puk, puk co tam u Was slychac nowego, dawno nic nie pisales . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia. Zdradzisz,gdzie zamiawiales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luna-archipelag 08.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 fajnie przekształciłeś projekt,też bym zrobił jeszcze garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 oj to juz prawie rok mija jak sie nie odzywasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts