asiula77 19.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Bardzo ci dziękuję. Mój mąż ma jeszcze pytanko o te studzienki do drenażu. Z czego one są i gdzie je kupowałeś? Czy sam zrobiłeś ten drenaż czy robila ci to firma? Przepraszam, że tyle pytam ale wszystko mi się w twoim domu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 19.03.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 bardzo się cieszę że się Wam wszystko podoba , co do studzienek to akurat te są po 25zł w hurtowni "majster" koło zajezdni autobusowej, ale trochę zbyt szybko je kupiłem i teraz jak bym brał to bym kupił droższe (za około 80zł sztuka) są po prostu lepiej wykonane. Studzienki są z plastiku (PCV). drenaż robi mi pan Roman od kostki ale jest to prosta praca i może ją wykonac każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Piękne drzwi!!!!! Co to za firma? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 21.03.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 jeśli chodzi o drzwi to pisałem o nich kilka postów wyrzej: "drzwi wejściowe to drzwi drewniane z firmy Dallashttp://www.dallas.roni.pl/cena kompletnych drzwi z naświetlem to 2400zł /bez faktury/. drzwi boczne są z firmy KMT i są to drzwi metalowe w kolorze złoty dąb. cena około 1,1 tyś zł " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dzięki za namiar, a za nieczytanie całości przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 21.03.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dzięki za namiar, a za nieczytanie całości przepraszam no problem, zawsze chętnie pomagam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 03.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No i jak zwykle jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 03.04.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 dzięki dzięki, działamy cały czas do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Fajnie Wam idzie!!! Mam pytanie czy w tym brodziku z płytek jest próg??? Jakiej wielkości? Te drzwi prysznicowe otwierają się do środka prysznica tak? Ile będzie cie mieć gniazdek nad blatem kuchennym. Chodzi mi o te widoczne potrzebne do sprzętów. Pojedyńcze czy zamonutujecie podwójne gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 04.04.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 w prysznicu nie ma progu, próg jest częścią kabiny. drzwi prysznicowe łamią się do środka. co do gniazdek to nie pamiętam ale chyba 3 lub 4, załozymy pewnie podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Sliczne macie plytki w malej lazience, mozesz podac ich nazwe i producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 10.04.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 cieszę się że ci się podoba, a co do producenta to są to płytki firmy POLCOLORIT modele FUTURO GRIGIO i FUTURO GRAFIT http://www.polcolorit.com.pl/nowa_strona/index_2.php?page=produkty&kolekcja_rodzaj_id=2&kolekcja_id=33&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 11.04.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A gdzie w Toruniu kupowaliście płytki Polcoloritu? Nam się do salonu podoba ich kolekcja Wood... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 13.04.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 w Cuprrum na grudziądzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Płytki robią wrażenie. Mój mąż zachorował na taką wiatę na drewno kominkowe jak wy macie... Jutro wybieramy się do Cuprum oglądac kafelki - znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No, no schody macie...........po prostu sliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 26.04.2007 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 asiula wiata jest super ale kosztowała kupę kasy około 7tyś, tyle że w naszym przypadku jest to wydatek dzielony na połowę bo razem z tesciami. Wiata stoi na granicy działek. magpie101 cieszę się bardzo że ci się podobaja nasze schody, jeszcz poprzykrywane foliami ale już po woli sprzątamy i niedługo zrobię fotki w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 05.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Podobja mi sie drzwi wewnetrzne, ktore widac na zdjeciu razem ze schodami.Czy moglbys podac nazwe producenta tych drzwi?I jeszcze jendo, na tym samym zdjeciu widac bardzo ladne kinkiety...co to za firma? PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 05.05.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 niestety nie jestem ci w stanie powiedzieć co to za firmy ponieważ ta fotka to był tylko przykład schodów jakie chcemy mieć u nas a nie nasze schody. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 06.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Piękna duża łazienka, jestem teraz w 100% pewna swojego wyboru- też zdecydowałam się na Junonę.A jaki gres leży w częśi dziennej? Jeśli możesz to podaj nazwę, peoducenta, wymiary płytek no i cenę. Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts