jk69 29.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 hej, po świątach mam mieć montowane okna kolankowe - dzięki uprzejmości acca5 trafiłam do Twojego Dziennika! Czy możesz napisać w jaki sposób załatwiłeś problem rynny pod oknem kolankowym? Na zdjęciu niestety nie widać tego detalu.Czy montowałeś rynnę pod oknem kolankowym, czy też woda zbierana jest przez kołnierz okna dachowego i odprowadzna do rynien po bokach? Będę wdzięczna za odpowiedź! Gratuluję domu i tempa budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii.Życzy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Gratuluję piekny domek. Bardzo podobaja mi sie projekty wnętrz. Poprostu bajka.Osobiście ciut stonowałabym ilosc czerwieni, moze po jakims czasie zaczac meczyć... Moge zapytać o cene projektantki? czy te wizualizacje na scianach u pokoju synka to będą jakies wybrane tapety, czy moze ktos to bedzie malował? Pozdrawiami zycze rychlej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 18.04.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Projektantka wzięła za prawie cały dom 6000.Rysunki na ścianach w pokojach dziecięcych będzie malował jakiś gość polecany od projektantki. Ma przyjechać w ten długi weekend majowy. Na stronie dziennika zamieszczę jego wcześniejsze dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 29.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Piekny dom oryginalny, nowoczeny z klimatem - baardzo mi sie podoba czekam na dlasze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 16.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 CześćWłaśnie przeczytałam twój dziennik, ja dopiero zaczynam budować Elfa (podobny).Jestem na etapie ławy fundamentowej i podpinania wody i prądy na działkę (na szczęście już wszystko wykonane tylko umowy muszę podpisać).Proszę o nowe zdjęcia w twoim dzienniku. Jak będę na wyższym wtapie to się pochwalę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Bardzo podoba mi się Twój dom. Piękny i oryginalny. Tempo masz zawrotne. Zazdroszczę. Też budujemy z ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga__K 07.07.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Od kilku tygodni zaglądam do Waszego dziennika z nadzieją na ciąg dalszy...... Bardzo podoba mi sie Wasz domek ,jestem ciekawa dalszych efektów- czy jest szansa na zobaczenie????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 09.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cancer, wasz dom jest naprawdę bardzo ładny.Wszystkie kolorki w moim stylu tj. dachówka, klinkier...i ta podbitka też niezła choć daje po oczach Mam pytanie odnośnie klinkieru.SZukam właśnie takiego koloru ale wszystkie wydają mi się jakieś blade.Co to za producent i kolor?Jeszcze raz brawo za dach!.... ...i za spłodzenie córeczki w kolejności po synku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 cancer dalczego nie piszesz juz w swoim dziennikczku tak fajnie się czyta i ogląda Wasze postępy na budowie teraz to juz pewnie wykończeniówka.....i zapewne wykonana bardzo gustownie czekam na zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 27.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Cześć można liczyć na zdjęcia ze środka domu ?? Też sie przymierzam z jeszcze narzeczoną do budowy tego domu, i jakbyś był tak dobry i znalazł trochę czasu na podpowiedź czy coś byś zmienił w tym projekcie teraz ? i na kilka pytań związanych z tym domem to byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.Cześć można liczyć na zdjęcia ze środka domu ?? Też sie przymierzam z jeszcze narzeczoną do budowy tego domu, i jakbyś był tak dobry i znalazł trochę czasu na podpowiedź czy coś byś zmienił w tym projekcie teraz ? i na kilka pytań związanych z tym domem to byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts