Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

raczki komentarze

Recommended Posts

hej,

po świątach mam mieć montowane okna kolankowe - dzięki uprzejmości acca5 trafiłam do Twojego Dziennika!

Czy możesz napisać w jaki sposób załatwiłeś problem rynny pod oknem kolankowym? Na zdjęciu niestety nie widać tego detalu.

Czy montowałeś rynnę pod oknem kolankowym, czy też woda zbierana jest przez kołnierz okna dachowego i odprowadzna do rynien po bokach?

Będę wdzięczna za odpowiedź!

Gratuluję domu i tempa budowy!

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję piekny domek. Bardzo podobaja mi sie projekty wnętrz. Poprostu bajka.

Osobiście ciut stonowałabym ilosc czerwieni, moze po jakims czasie zaczac meczyć...

Moge zapytać o cene projektantki?

czy te wizualizacje na scianach u pokoju synka to będą jakies wybrane tapety, czy moze ktos to bedzie malował?

Pozdrawiam

i zycze rychlej przeprowadzki

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Cześć

Właśnie przeczytałam twój dziennik, ja dopiero zaczynam budować Elfa (podobny).

Jestem na etapie ławy fundamentowej i podpinania wody i prądy na działkę (na szczęście już wszystko wykonane tylko umowy muszę podpisać).

Proszę o nowe zdjęcia w twoim dzienniku.

Jak będę na wyższym wtapie to się pochwalę.

Pozdrawiam.

• 1 month później...

Cancer, wasz dom jest naprawdę bardzo ładny.Wszystkie kolorki w moim stylu tj. dachówka, klinkier...i ta podbitka też niezła choć daje po oczach :lol: :lol: Mam pytanie odnośnie klinkieru.SZukam właśnie takiego koloru ale wszystkie wydają mi się jakieś blade.Co to za producent i kolor?Jeszcze raz brawo za dach!....

...i za spłodzenie córeczki w kolejności po synku. :wink:

• 1 month później...
  • 2 years później...

Cześć można liczyć na zdjęcia ze środka domu ??

Też sie przymierzam z jeszcze narzeczoną do budowy tego domu, i jakbyś był tak dobry i znalazł trochę czasu na podpowiedź czy coś byś zmienił w tym projekcie teraz ? i na kilka pytań związanych z tym domem to byłbym Ci bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.Cześć można liczyć na zdjęcia ze środka domu ??

Też sie przymierzam z jeszcze narzeczoną do budowy tego domu, i jakbyś był tak dobry i znalazł trochę czasu na podpowiedź czy coś byś zmienił w tym projekcie teraz ? i na kilka pytań związanych z tym domem to byłbym Ci bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.