adaman 24.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Nie mogłam się oprzeć Domek własnoocznie widziałam i potwierdzam, że warty jest i kredytu i starania o jego wykończenie. A mieszkańcy - przesympatyczni , więc okolica zyska dodatkowe walory Pisz Ewuś, kiedyś przy kominku wnukom opowiesz, jak to z tym domem było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 24.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dziekuje Aniu za załozenie moich komentarzy Pozostane przy twoich .. bo to bardzo miłe. Tak sobie słodzimy jak ktos poczyta to pomysli.. no tak kacik wzajemnej adoracji .. ale co tam niech mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Nareszcie Ewo mogę się zrewanżować wpisem do Twojego dziennika Wariactwo z zakupem bardzo mi sie podobało. Ja w zasadzie tez kupiłem pierwszą chałupę która była do kupienia i jestem bardzo z niej bardzo zadowolony. Las też mam niedaleko. Kasy, zwłaszcza obecnie, zero i byle do przodu. Trzymam kciuki za Wasze powodzenie w wykończeniu domu, a nie siebie i obiecuję być wiernym czytelnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No i idzie ku lepszemu. Ewo, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 01.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzieki Tomeczki za kciuki i dobre słowo. i doczekac sie moge zdjec które obiecałes jeszcze przed urlopem na budowie pewnie pójdzie póki kasa z kredytu sie nie skończy ... co zmierza nieuchronnie. Całe zycie mieszkałam w domu, który do tej pory nie jest wykończony wiec nie przeraza mnie to bardzo, byle mieć własny kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 04.08.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Nie dalej jak wczoraj odwiedziłem koejny raz Domek Pod Lasem;-) Z każdą wizytą piękniej w oczach! A kuchnia to już będzie prawdziwy majstersztyk! Chciał bym aby ją zobaczyła moja połówka, maży mi się taka kuchnia:-) O ślicznych płytkach na tarasie nie wspomnę Pozdrawiam dzielnych sąsiadów;-) Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 07.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Hej Jarku Ciesze sie ze spodobał ci sie nasz pomysł z kuchnia, ale tak naprawde to bedzie ona dosyc prosta bez zbednych bajerów. Jak mówi moja przyjaciółka ma miec klimat Hiszpani.. wiec bedzie dosyc kolorowa. Cieszy mnie ze masz na tyle wyobrazni że pozytywnie odbierasz to czego pewnie jeszcze długo nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasna 09.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Hej, przeczytałam Twój dziennik i obejrzałam zdjęcia. Wszystko mi się podoba. A najbardziej wasz wkład kominkowy. Co to za jeden? Możesz mi zdradzić tę tajemnicę? My kupowaliśmy działkę podobnie jak wy wasz dom: po prostu zobaczyliśmy ją i kupiliśmy. Dopiero potem zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby obejrzać najpierw inne działki. Teraz sądzę, że to jest po prostu TEN właściwy wybór i już. Wybudowaliśmy już stan surowy i teraz zastanawiam się nad wykończeniem. Bardzo podoba mi się wykorzystanie cegły w domu i twój pomysł na ścianę jest rewelacyjny. Ja niestety nie mam gdzie takiej ściany postawić, ale mam zaplanowaną jedną ściankę w kuchni. Kupiłam już drogie okna drewniane, a teraz podobnie jak ty krążę wokół drzwi w castoramie i myślę sobie 'czemu nie'. Mogłabym pomalować je na czerwień szwedzką Mąż wstępnie się zgodził. Pozdrawiam i obserwuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 11.09.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WitamWkład kominkowy to zadna tajemnica.. kupiłam go w kieleckiej firmie.. a znalazłam ja na allegro - to link do aukcji http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1829237, wkład mi sie spodobał i nie kosztował dużo (1100 zł). Ocenił go mój kolega i stwierdził ze jest OK, poza tym ma 5 lat gwarancji, wiec mysle ze nie bedzie zle.Ciesze sie ze podobaja ci sie moje cegiełki, jak twoja bedzie gotowa.. to pokaz ja .. ja mam troche bzika na tym punkcie i uwielbiam ogladac takie rzeczy.Drzwi z Castoramy sa OK tylko niestyty kosztuja sporo pracy, trzeba je dobrze wyszlifować, w trakcie malowanie.. ale później bedzie satysfacja i z pewnoscia beda niepowtarzalne. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 12.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ewa Muszę przyznać, że front robót u Was mnie powalił! Tak na prawdę to u Was pachnie już parapetówą Nie mogę wyjść z zachwytu jeżeli chodzi o łazienkę, to lustro z zabudowanymi umwyalkami to poprostu poezja, a pomysł z bordzokime wykorzystamy także u nas, mam nadzieję, że nie pobierasz opłat od praw autorskich? Naprawdę z każdym dniem pięknieje Wasz domek, tylko pozazdrościć Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 24.10.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Jak zwykle Jarku.. przesadzasz z lekka.. ale to miłe Musisz teraz nas odwiedzic .. góra pomalowana...jest dosyc kolorowo.. ale jak bedzie dól.. to dopiero bedzie kolorowo. Ty przynajmniej dom otynkowałeś z zewnatrz.. wiec pewnie szybciej skończysz z betonami, a nas czeka wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ewciu , musiałam do Kielcówka przyjechać, żeby Twoje drzwi obejrzeć Mam nadzieję, że kiedyś będziemy miały tyle czasu, żeby przy kawce czy innym napitku pogadać .... Łazienka superaśna, dopieszczona rzeczywiście co do kawałeczka.Ale masz dobrze z tym swoim Panem..... A zresztą Ty tak ogólnie farciara jesteś jak nie wiem.W totolotka nie próbowałaś Albo inszą loterię? Poddaszem sięnie martwiaj, na dole masz tyle miejsca, że na początek wystarczy .. P.s. Patrz jak ten czas leci, ostatnio właziłam przez ramkę na furtkę , a tu proszę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 wow! moja droga.... wychaczyłem cie !! hehehe no ale poważnie. ściągnełaś ze mnie kuchnie hehehe. ok - mamy podobny pomysł kuchni tzn murowanej z cegły. teraz juz cie nie opuszcze póki nie zobacze efektu końcowego A! furtka tez ściągnieta - pikna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 22.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Hej.. no prosze.. czego to sie człowiek dowiaduje. Widocznie jakos telepatycznie lubimy podobne klimaty, poniewaz wczesnej dziennika twojego nie widziałam. Moim natchnieniem w kuchni murowanej była moja przyjaciółka , której kuchnia jest cala wymurowana.. tylko drzwiczki sa drewniane, my natomiast stwierdzilismy ze poprzestaniemy na murkach. Ale teraz widze ze masz fajne krokwie.. my mamy tez podobne.. wiec pewnie odgapiłeś , niestety nikt nich nie pomalował zanim połozono dachówke.. wiec czeka nas to przy podbitce i tynkowaniu z zewnatrz. Pozdrawiam i tez obiecuje .. doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 a mogłabyś cyknąc fote tej kuchni koleżanki ??? plis..... a dopiero teraz zauważyłem rzeźbienia twych krokiwi - koniecznie musisz zrobić fotke ze zblizeniem na nie oj kombinujesz kombinujesz.... ja tez tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.11.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ewo, bardzo, bardzo mi się podoba. A i tempo super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 26.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wielkie dzieki Jak nas szambo nie zaleje. i nie wyladuje w kiciu za zamordowanie któregos z fachowców.. to zaprzaszam w przyszłym roku na ognicho. Świerszczu.. gdzieś mam te foty ale musze przekopac archiwum, jak znajde to podeśle.. zreszta tam u niej jest wiele cudeniek w domku ale to plastyczka, wiec wyzywa sie na każdej wolej scianie. Twoje dzieła juz ogladałam.. nieźle , nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 26.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam, bardzo podobają mi sie Twoje pomysły-poproszę o nazwę tych zielonych płytek z kuchni. I jeszcze firmę i nazwe kolru z pokoju Iduni-jest sliczny,ciepły,słodki,super Gratuluję-tworzysz oryginalne i przytulne wnetrza Pozdrawiam cieplutko i proszę o dalsze fotki,wyżyj sie po tym pożal sie Boże parkieciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 01.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 WitamPrzepraszam ze nie odpowiadam tak długo ale rzadko tu teraz zagladam.Generalnie coraz wiecej problemów mamy.. i nie chce mi sie nawet o tym pisac. Monika - kolory u Idy w pokoju to farby Nobilesa z seri pory roku, z tego co pamietam to chyba lato zonkilowe i lato miodowe, polecam farby bardzo dobrze kryją i sa wydajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.12.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Świerszczu.. gdzieś mam te foty ale musze przekopac archiwum, jak znajde to podeśle.. zreszta tam u niej jest wiele cudeniek w domku ale to plastyczka, wiec wyzywa sie na każdej wolej scianie. Twoje dzieła juz ogladałam.. nieźle , nieżle. dzięki dzięki!!! to teraz ci nie dam spokoju bo bede cie teraz meczył żebyś wkeliła cosik od kupeli a od siebie to w dziennku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts