tomek1950 04.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Trzymaj się Ewo i nie załamuj. Postaraj się zobaczyć pozytywy, rozkopany do głębokości 3 m ogródek to dobrze spulchniona ziemia i zero kretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.12.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 dzieki za fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 04.12.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzieki.. KomturkuGrunt to pozytywne myslenie.. co nas nie zabije to nas wzmocni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Niech Was wzmacnia. I do przodu. A tak nawiasem Ewo, to chyba parapetówka niedługo? Ewo, widok za oknem polecam jako terapię. 15 minut dziennie. CODZIENNIE! A ta przecierka na schodach jest bardzo ciekawa. Daj, jeśli to możliwe zbliżenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witaj Ewa!!! Zaglądnęłam do Twojego dziennika Gratuluję szybkich i dobrych decyzji Domek ładny, a okolica prześliczna. Ten las i widok z okna...marzenie... Bardzo, ale to bardzo podobają mi się kolorki salonu. Rewelacja!!! Szczególnie ta ciemna zieleń. Cudo. A ta faktura na ścianie w łazience. Nie mam słów... Ciekawa i bardzo oryginalna furtka Chyba odgapię Bardzo mi się wszystko podoba. Na pewno będę śledzić, jak idą prace. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 13.12.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dziekuje Kasiu za uznanie.. Fajnie ze to podoba sie tez innym.. aczkolwiek robione z mysla raczej o własnych gustach ( a o tych rzecz jasna sie nie dyskutuje). Staram sie nie dac zwariować.... i nie przesadzic z tym wszystkim....aczkolwiek przy wyborze płytek dostawałam swira. To wszystko Kasiu jednak przed wami ... wiec nie chce marudzic.. bo przeciez nie mam powodu. Ja czesto bywam w Bielsku ....(to miasto mojego wieku dojrzewania ) wiec to tobie zazdroszcze miejsca... Beskiy to Beskidy.. i zawsze mnie tam bedzie ciagneło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 17.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam, jestem pod wrażeniem efektw Twoich eksperymentów malarskich,pięknie wychodzą te przecierki Mam pytanie-jak długo schły u Was wylewki i tynki? Ale schły przy cieple prawda? Tzn. było ciepło na dworze? Ile czasu to trwało zanim położyliście podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.04.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts