Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie powinien spać pies??  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie powinien spać pies??

• W budzie na dworze
    • Na legowisku w okre

Recommended Posts

Fizyk!

To upchnij trzy krzesła, albo i więcej na tym łóżku, tak, żeby nie dała rady się upchnąć.

Były dwa krzesła stołek i dziecięce krzesełko :D :wink:

To duże to łóżko.

Jak takie duże, to co psu kawałka żałujesz... :wink:

Fizyk!

To upchnij trzy krzesła, albo i więcej na tym łóżku, tak, żeby nie dała rady się upchnąć.

Były dwa krzesła stołek i dziecięce krzesełko :D :wink:

To duże to łóżko.

Jak takie duże, to co psu kawałka żałujesz... :wink:

Kofi!

No wiesz... Trza wychować szczeniaka, bo będzie jazda jak będzie starsza :lol:

Mojej nie wolno np. wchodzić na górę - przestrzegaliśmy tego od samego początku i teraz nawet jak ją zawołam na górę - sporadycznie - to stoi i słucha. Czeka na powtórkę czy aby napewno ją tam wołam :p

Baru mnie to łatwo mówić, bo moje nie wchodzą. Starsza już nie daje rady, młodsza nie wie, że tam można wchodzić, bo jest od niedawna :wink:

Taki obrazek to już przeszłość, niestety. Wolałabym Nadi na kanapie, zdrową:

http://jak.obloki.ao.pl/users/j/jak.obloki/gal4/format/100_0701.JPG

Kofi!

Fajna ta Twoja Nadi - hehe - jakies podobne te imiona mają nasze dziewczyny włochate.

A to moja Nadia - przygotowania przed wystawą, ale dziób za bardzo zadziera do góry tutaj.

http://celtic.com.pl/bsocha/nadiaa.jpg

Piękna! :) Czy ona ma nie obcięty ogon?

Na moją też wiele osób mówi Nadia. Tam, gdzie mieszkaliśmy poprzednio wnuczka sąsiadów miała na imię Nadia i była bardzo zadowolona, że to podobnie jak piesek :)

Tak, ma ogonisko w całej okazałości. Chyba słyszałaś o zakazie kopiowania uszu i ogonów, który obowiązuje już dobrych kilka lat...

Słyszałam, ale nie wiedziałam, że w Polsce też :oops:

To fajnie, szczególnie jeśli chodzi o uszy, uwielbiam psie uszy :wink: