MarJel 17.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 własnie tak na nią przed chwilką na tej stronie patrzyłam i się zastanawiałam czy to jest szary;))) ślicznie dziękuję. Kusi mnie żeby dać tę tapete, ale wtedy trzeba by było coś podobnego na reszte ścian dać (w sensie szarą farbę?). A jakbym się tak pokusila o np. fiolet ? Jak myślicie jak by to wyglądało?) Jak szarosrebrna tapeta to nie koniecznie musi być reszta ścian w szarej farbie. Fiolet jak najbardziej będzie pasował W mojej sypialni będzie właśnie sazrosrebrna tapeta za łóżkiem i kawałek fioletowej ścianki, narazie mam tylko projekt , ale już widać że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dla mieszkańców Warszawy i okolic polecam studio Finazja (ul.Puławska, na przeciwko Geanta).Mają ogromny wybór tapet, od tradycyjnych a'la angielski salonik przez wariackie w stylu lat 70-tych aż po bardzo nowoczesne wzory. Do tego fototapety, materiały na zasłony i poduchy.Jest w czym wybierać! Sama niedawno wybierałam i do końca nie wiedzialam która w koncu wziąść Wybrałam, przykleilam - jest cudna! jaką wybrałaś ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 17.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 tapeta imitująca beton:http://www.tangletree-interiors.co.uk/wallpaper/zoffany/elementi/patina/patina-ewp01006/ wzór mapy:http://ardeko.pl/oferta/photo/Ralph_Lauren/rl12.jpg a dlaczego nie moze to być ta tapeta Sandberg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.11.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Poszukuje tapety w kolorze kobaltu, lub ciemnego turkusu z dużym wzorem. Widział ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ciemnego turkusu tak się naszukałam, że zmieniłam koncepcję ko,lorystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 21.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 nie siedzę w temacie tapet i swą prośbę kieruję do 'obeznanych' : otóż poszukuję tapety z napisami ale takiej, która przypominałaby napisane menu białą kredą na czarnej tablicy - jak w kafejkach lub innej z napisami nazw potraw lub napojów- jeżeli komus coś się kojarzy to bardzo proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.11.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Poszukuję tapety do gabinetu na jedną ścianę w tonacji szarej z jakimś akcentem,dodatkami w kolorze czerwonego wina.Może komuś wpadła w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 22.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Myślę, że tapetowanie pomieszczeń nigdy nie wyjdzie z mody, a zmieniać się będzie tylko materiał z jakiego są produkowane oraz wzornictwo. Właśnie przymierzam się do zakupu tapety winylowej na fizelinie. Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie tego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Tapeta winylowa na flizelinie ładnie się kładzie:) i ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniia01 22.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Czy wie ktoś co to za tapeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 22.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Poszukuję tapety do gabinetu na jedną ścianę w tonacji szarej z jakimś akcentem,dodatkami w kolorze czerwonego wina.Może komuś wpadła w oko? Trudno będzie znaleźć tapety szarej z czerwonym akcentem. Bo po prostu zwykle czerwień łączy się z kremami. Moje propozycje czerwonych tapet: http://www.euro-ceramika.pl/tapety2_hyde_park.php?nr=18 http://www.euro-ceramika.pl/tapety2_metropolitain.php?nr=4 I jedna szara z kremem taka delikatna: http://www.euro-ceramika.pl/tapety2_vision.php?nr=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ciemnego turkusu tak się naszukałam, że zmieniłam koncepcję ko,lorystyczną ..ciemny turkus wylądował w jednym z naszych pokoi - pokoju Miłoszka;) http://images46.fotosik.pl/391/4af32c8d0ed6b77bgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.11.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mytka...powinnas zalozyc galerie kobito.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.11.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Fajna tapeta, ale dla mnie to raczej szmaragdowy niż turkus. No i do sypialni chciałam jakieś bardziej obłe kształty na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mytka! Ciekawy efekt.Podoba mi się Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Fajna tapeta, ale dla mnie to raczej szmaragdowy niż turkus. No i do sypialni chciałam jakieś bardziej obłe kształty na tapecie. ..turkus turkus , choć rzeczywiście zdjęcie lekko przekłamuje;) A w temacie sypialni ..naszą postanowiliśmy przyciemnić zestawiając na dwóch ścianach tapete szarą z ornamentami ze wstawką tapety czarnej.. Reszta pomalowana na biało oprócz jednej wstawki na przeciwległej ścianie pomalowanej na szarość z tapety - tam będzie lustro z 'toaletką'.. Wygląda to ROBOCZO mniej więcej tak: http://images35.fotosik.pl/248/91e71d428f14e636gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ściana ścianą, ale jakie wy macie BOSKIE okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 fakt, okna powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mytka...powinnas zalozyc galerie kobito.... ..chopie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ..chopie;) no tak,niedawno sie pokapowalam ale to przez to "a" na koncu nicka a wiec chlopie rob galerie,bo trzeba lazic za Toba po forum,a jak zobaczylam bryle i elewacje to wymieklam(zbiorowo z innymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts