Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

asizo wydaje mi się, że każda z prezentowanych potrzebuje przestrzeni, dlatego nie bardzo je widzę na tej małej ściance w salonie- jaka tam jest szerokość?-wejdą chociaż 2 paski??. Natomiast na tą dużą ścianę idealnie- zwłaszcza Fornasetti pięknie się będzie prezentowała. I zgra ładnie z oknami ze szprosami.I widok z salonu będzie cudny:) Lustra jakoś tam nie widzę, bo będzie odbijało szafę.

akukuuu, duś - dzięki za podpowiedzi.

A powiedzcie mi jeszcze, co sądzicie o takich drzewkach, ale w szarośći?

http://dekodeco.home.pl/userdata/gfx/07aa4b680e6d2f4273ef73daf730b730.jpg

Ścianka w jadalni ma szer. 90cm, na pasku tapety jest 5 pni, więc trochę by ich było na tej ściance.

http://i-cdn.apartmenttherapy.com/images/uploads/11-28-woods.jpg

Fornasetti bardzo mi się podoba, ale mam wrażenie, ze do całości domu bardziej pasuje woods. Mam np. fototapetę z brzozą w sypialni, drzewko z marimekko w górnej łazience. Powiedzcie, mogłyby być te białe pnie na szarym tle? Nie ukrywam też, ze chciałbym mieć cośna tej ściance w jadalni ze względów praktycznych - strasznie się ściana brudzi od krzeseł. Uparłam sie na tę ściankę, wiem... ;)

jestem w tych drzewkach zabujana, ale nie mam jaj, żeby je wcisnąć u siebie w przedpokoju, choć póki co mam tak jedynie wycieraczkę, więc droga wolna

(i tak kiedyś zmienię tam kolory - tylko stary jest oburzony na myśl, że w ogóle mogę chcieć coś tapetować)

duś te moje drzewka są delikatniejsze...te cow kleiłaś to już troche oklepane, chociaż przyznam ze wersja szara jest intrygująca

a mój M. też był przeciwko tapetowaniu...a jak zobaczył efekt to chciał więcej :D

temu mojemu to bardziej chodzi o kolejny burdel :D

bo ja nie umiem zrobić "na czysto", a on do tego ręki nie przyłoży :) moi fachmani natomiast pracują przy dużym projekcie w poznaniu, długoterminowym, bo to jakaś klinika czy przychodnia i czort jeden wie, kiedy znów będą pod ręka.

duś te moje drzewka są delikatniejsze...te cow kleiłaś to już troche oklepane, chociaż przyznam ze wersja szara jest intrygująca

a mój M. też był przeciwko tapetowaniu...a jak zobaczył efekt to chciał więcej :D

queene, możesz podać jakiś nr wzoru albo nazwę swoich drzewek?

No to sprawdziłam na stronie fluggera - u nas nie ma ich sklepów firmowych :(

mogę wysłać Ci kawałek pocztą a jak sie zdecydujesz to kupie u siebie i Ci wyślę, dla mnie to żaden problem

• 3 months później...

Proszę napisać jak się nazywa ta tapeta z brzozą ?

Też pragnę się pochwalić moim cackiem :)

http://www.domekbabci.pl/images/phocagallery/Jadalnia1/thumbs/phoca_thumb_l_www.domekbabci.pl%20127.jpg

pozdrawiam

• 2 weeks później...