Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Myśle ze bardzo fajnie.Wiatrolap to przeważnie pomieszczenie niewielkich rozmiarów wiec staraj sie nie przeładować go glamourem za bardzo.Lampa i laweczka w zupełności wystarcza.:)
  • Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myśle ze bardzo fajnie.Wiatrolap to przeważnie pomieszczenie niewielkich rozmiarów wiec staraj sie nie przeładować go glamourem za bardzo.Lampa i laweczka w zupełności wystarcza.:)

Bardzo Ci dziękuję :)

Witajcie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to za tapeta i gdzie mogę ją kupić?? Efekt 3D jest faktyczny tj. rzeczywiście te kwadraciki są wystające pod różnym kątem. To nie jest złudzenie jak w tapetach 3D drukowanych. Taką mają fakturę. Przeglądnąłem setki katalogów z tapetami i dziesiątki sklepów internetowych i nigdzie nie mogę znaleźć takiej tapety..

20141230_205948.jpg

Będę wdzięczny za pomoc.

Edytowane przez M.A.G.
  • 2 weeks później...
Potrzebuję Waszej pomocy :) znalazłam ładną tapetę w dobrej cenie AS CREATION Shoner Wohnen3 2270-27 szarą w białe romby. Niestety, gdzie tylko pytam jest już niedostępna. Wiecie może gdzie jeszcze mogłabym poszukać? Albo czy kojarzycie jakiś zamiennik? Mam wrażenie, że przekopałam już cały internet.
  • 2 months później...

Dzień dobry,

W jakiej odległości od kominka jest ściana, gdzie ma Pani ochotę zainstalować fototapetę? Zaproponowałbym fototapetę fizelinową lub lateksową z dodatkowym laminowaniem folią matową. Ciekawi mnie za to tapeta laminowana o strukturze piasku, gdyż folia nie bardzo chce się tegoż piasku trzymać. Przeprowadzaliśmy różne próby i nigdy się nam nie podobały na tyle, by wprowadzić taką usługę.

Edytowane przez Elfir
Bluecanvas... Czytanie ze zrozumieniem się kłania: TAPETA a nie fototapeta... A poza tym to archeologiczny wątek - spamujesz nieco :(