Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jest świetny wzór, ale kolorystyka trochę mdła. Mnie najbardziej podobałaby się taka, tylko czarna. Siostra ma bordową na dwóch przeciwległych ścianach, bardzo podobną, i na środku ma okrągły stół z krzesłami obitymi identycznym wzorem. Wszystko jest świetnie skomponowane. Do takiej tapety super wyglądają też lampy wiszące z kryształkami.

Piszę w tym wątku licząc na Waszą znajomość tematu..

Poszukuję tapety do sypialni. Wymarzyła mi się taka z ciepło żółtym lekko beżowym tłem i jakimś wzorem koniecznie w kolorze bordowym !!! Niestety nie mogę nigdzie takowej znaleźć :( Przejrzałam katalogi W Leroy'u, ale marny efekt.. a zależy mi, żeby zobaczyć ją na żywo.

Może pomożecie...

Pozdrawiam

Piszę w tym wątku licząc na Waszą znajomość tematu..

Poszukuję tapety do sypialni. Wymarzyła mi się taka z ciepło żółtym lekko beżowym tłem i jakimś wzorem koniecznie w kolorze bordowym !!! Niestety nie mogę nigdzie takowej znaleźć :( Przejrzałam katalogi W Leroy'u, ale marny efekt.. a zależy mi, żeby zobaczyć ją na żywo.

Może pomożecie...

Pozdrawiam

z własnego doświadczenia wiem, że najgorzej to sobie coś wymarzyć, wyobrazić. Nie znajdziesz :evil:

Tapety są ostatnio super modne, ale nie wiem czy zdecydowałabym się wytapetować cały pokój. Inną kwestią jest przyklejenie jakiejś ciekawej fototapety na jedna ze ścian - w takim wypadku służy ona raczej jao plakat. W pokoju mojej siostry zrobiłyśmy ostatnio mała zmianę przyklejając na ścianę czarne i zielone kwiatki dekoracyjne (fabrykaform.pl/Umbra_dekoracja_scienna_wallflower-p7026.html) - wygląda to naprawdę super oryginalnie.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Igor_Celina czy miedzy baltem a szafkami to tez tylko tapeta ..... czy cos innego ? śliczna kuchnia

czy miedzy baltem a szafkami to tez tylko tapeta ..... czy cos innego ?

robi i dosia w kuchni medzy szafkami jest płyta mdf taka jak na meble. Wybralismy ja z próbek zwykłych frontów od mebli. Z tego samego materialu zrobione są drzwi przesówne do pom. gospodarczego przy kuchni.

POzdrawiam

ja mam taką w salonie

http://images47.fotosik.pl/222/ab8fe648d3f9d9eamed.jpg

ładny salon, mój będzie utrzymany w podobnej tonacji. i mimo, że nie lubię ciemnych mebli, to chyba do takiego zestawienia barw z jasnymi byłoby za mdło. A skąd jest lampa?

Ja póki co tapety nie mam, choć planowałam, ale nowy dom, więc wilgoci sporo i chciałabym, żeby troszkę ściana pooddychała najpierw.

A ja szukam szarej tapety w szerokie fioletowe pasy i nigdzie takiej nie ma. :-? Skończy się więc na tym, że ekipa będzie własnymi ręcyma te paski malować na ścianie. Widziałam takie rozwiązanie w salonie Fryderyk Meble w Blue City i wygląda całkiem nieźle.

Najtrudniej dopasować to, co jest w sklepach, do swoich zafiksowanych wyobrażeń.