czarownicaaa 16.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 szukam także zamiennika dla tej zbyt drogiej tapety będę wdzięczna za podpowiedź http://http://i40.tinypic.com/28qq7td.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 16.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 http://i40.tinypic.com/28qq7td.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 07.05.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 up podnosze moze ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 12.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Myślę o położeniu takiej tapety w pokoju dziecka: http://www.krainabarw.pl/product-pol-84-Fototapeta-8-019-Earth-l-Moon.html Czy warto w ogóle myśleć o tapecie papierowej? Jak jest z trwałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy_bob 12.10.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, właśnie szykuję się do remontu pokoju dziecięcego i szukam tanich i ładnych tapet. Mam na oku sklep tapetuj.pl ale totalnie nie wiem czy nie będę później żałować ze względu na zły kolor czy niekompetentnego sprzedawcę. Czy ktoś tam już kupował? Macie może jakieś inne sprawdzone sklepy? Chciałabym ten remont zrobić jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 12.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ja też przekonana że tapety w sklepach stacjonarnych są drogie szukałam ich w necie, jednak lubię dotknąć i zobaczyć kolory w różnym świetle więc wybrałam się nie do marketu budowlanego a do małego sklepiku specjalizującego się w tapetach wiele z nich mieli w albumach i jakie było moje zaskoczenie gdy się okazało że te same tapety kupione w necie pod dodaniu przesyłki byłby droższe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 12.10.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, właśnie szykuję się do remontu pokoju dziecięcego i szukam tanich i ładnych tapet. Mam na oku sklep tapetuj.pl ale totalnie nie wiem czy nie będę później żałować ze względu na zły kolor czy niekompetentnego sprzedawcę. Czy ktoś tam już kupował? Macie może jakieś inne sprawdzone sklepy? Chciałabym ten remont zrobić jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia. Różnie bywa z tapetą kupioną przez internet. Do sypialni wypatrzyłam w necie, kupiłam i jest świetna. Kupowana na allegro z jakiegoś sklepu z tapetami. Nie pamiętam już nazwy sklepu. Natomiast ostatnio zamówiłam tapetę do pokoju dziecęcego i już ją oddałam. Zupełnie inne kolory i jakość. Z oddaniem nie było problemu. Najlepiej zobaczyć tapetę w realu i porównać cenowo. Choć wiem, że nie łatwo w sklepach wszystko znaleźć. W tym przypadku ryzyko wkalkulowane w zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy_bob 30.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witam, po ciężkim boju toczonym razem z mężem wybraliśmy takie : http://www.tapetuj.pl/esprit-for-kids-2-tapeta-winylowa-na-flizelinie-1095-14.html Byłam mile zaskoczona, gdy Pani konsultantka dokładnie mi opowiedziała dokładnie kolory i odcienie, a nawet to jaka jest w dotyku (miała katalog przed sobą). Trochę musieliśmy czekać na przesyłkę, ale sądzę, że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonip 30.10.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) To i ja się pochwale. Zamówiłem dwie fototapety przez internet. Jedna z uliczką do salonu a druga mniejsza na korytarz - pejzaż Prowansji. Cały czas nie mogłem się zdecydować na konkretne zdjęcie ale w końcu się udało. Myśle że efekt będzie super. Montaż zaraz po świętach Edytowane 30 Października 2012 przez joliska Dostaniesz bana za reklamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy_bob 08.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 fantastyczna ta fototapeta. W tym sklepie, gdzie kupowałam dla dziecka, widziałam też "dział" z fototapetami. Może kiedyś coś sobie wybiorę z mężem do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stellerk 10.03.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 przylepiona tapeta na flizelinie odłazi od ściany. Proszę o rade dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Do tapet na flizelinie dedykowany jest specjalny klej. Może kupiłaś nieodpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 13.08.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wszyscy kleją tapety... a ja musiałabym zerwać.Proszę o sprawdzone sposoby/ środki, widziałam w LM, że są specjalne, które niby ułatwiają zrywanie. Tapetę mam na ścianie i na kartongipsie, i już wiem, ze z kartongipsu tapeta zejdzie raczej razem z gładzią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.08.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Proszę o poradę jaka tapeta będzie bardziej pasowała do sporego wiatrołapu ?? Ściany w jaśniutkim szarym do tego na jednej ścianie tapeta.Najbardziej podoba mi się ta 3 jakby w 3D,ale nie chcę żeby była za bardzo krzykliwa, znów... 1- tło popiel, wzór srebrny 2- jasny i ciemny szary - pasy 3- to szary - jasny, ciemniejsze cienie dają wrażenie przestrzennego wzoru A może coś zoproponujeeecie jeszcze ? Generalnie szukam coś delikatnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.08.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jeśli ma być bardziej klasycznie - to paseczki, jeśli nowocześnie - ta 4 wygląda bardzo interesująco. wszystko tak naprawdę zależy od efektu, który chciałabyś uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.08.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) jeśli ma być bardziej klasycznie - to paseczki, jeśli nowocześnie - ta 4 wygląda bardzo interesująco. wszystko tak naprawdę zależy od efektu, który chciałabyś uzyskać bardziej nowocześnie mam wielką ochotę na ta przestrzenną ,to są tapety z kolekcji KINETIC francuskiej firmy Ugepa http://allegro.pl/nowosc-tapeta-na-flizelinie-kolekcja-kinetic-ugepa-i3452581849.html świetny jest ten wzór i faktura Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 08.10.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mam pytanie do osób posiadających tapetę z słynnymi brzozami,wiem że jest papierowa,ale jak się sprawuje ? Czy da się z niej coś zmyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 08.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jeżeli chodzi Tobie o Woods Cole & Son to mam tę tapetę i całe szczęście jeszcze jej nie ubrudziłam i raczej za tę cenę postaram się żeby nikt inny w najbliższej przyszłości też jej nie ubrudził Ale faktycznie jest papierowa i dość matowa w odbiorze i mam wrażenie, że zabrudzenie wcale tak łatwo by nie zeszło. Co innego, że wzór jest dość wyraźny i drobne zabrudzenie raczej nie będzie się rzucać w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarion 09.10.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 dzisiejsze tapety wyglądają bardzo fajnie, ale osobiście poza fototapetą albo małym fragmentem pokrytym tapetą nie chciałabym mieć jej więcej w mieszkaniu, jednak farba to farba, szczególnie zmywalna - dla mnie tapeta to bardziej element dekoracyjny niż wystrój całego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 09.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Skorlaje chciałam ją położyć na ścianę przy schodach , ale boje się że jest właśnie zbyt delikatna. Wiem że można ją kupić też w formie fototapety tylko nie mogą mi wydrukować wysokości 560cm.OK szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts