IZA30 10.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Myślice,ze ta tapeta będzie pasowała do wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 witam, poszukuje tapety - foto tapety która oddaje złudzenie zejscia do piwnicy/innego pomieszczenia/ etc.bede wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Myślice,ze ta tapeta będzie pasowała do wiatrołapu? jesli bedzie na jednej scianie to tak tapety z drzewami sa bardzo wdzieczne i przyjemne w odbiorze a jest ich bardzo wiele i w wielu odcieniach nie wiem, czy na 100% juz wybralas, ale dorzuce kilka pomyslow Cole & Sons Cow Parsley http://m0.ttxm.co.uk/images/galleries/home-garden/statement-wallpaper/originals/cowparsleypaper.jpg Cole&Son Contemporary II / Woods http://4.bp.blogspot.com/-XO_z90G1Z4g/UOQXTnbKKsI/AAAAAAAABpg/LSW4NqnBugU/s1600/tapeta+w+brz%C3%B3zki.jpg http://3.bp.blogspot.com/-z3TB6vrpSJ0/UOQRHjyuPwI/AAAAAAAABo4/XI9YEpux5Hk/s1600/TAPETY+DRZEWA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.10.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Skorlaje chciałam ją położyć na ścianę przy schodach , ale boje się że jest właśnie zbyt delikatna. Wiem że można ją kupić też w formie fototapety tylko nie mogą mi wydrukować wysokości 560cm.OK szukam dalej. adibu, mam tę tapetę w brzozy w kuchni. To jest dość gruby papier i spokojnie możesz ją położyć przy schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 08.06.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam,mam problem z położeniem fototepety, a właściwie nie ja, tylko "fachowiec", który miał położyć, ale mu się nie udało i stwiedził, że ryzgnuje. Tapeta jest w 2 paskach, gruba papierowa laminowana (taką zamawiałam, więc mam nadzieję, że taką dostałam). Do położenia na zabudowie gips-karton, która nie była wcześnej gruntowana Wszyscy mówili, żeby zagrunowac rozrzedzonym klejem do tapet, ściana była więc tak gruntowana przez Pana "fachowca" 3 razy w odstępach kilkugodzinnych. Przy próbie połozenie (klej fioletowy Metylan czy coś do tapet grubych papierowych) tapeta nie chciała sie przykleić na brzegach, mimo dociskania wałkiem, podklejaniem Metylanem do borderów etc. Stan na dziś jest taki, że jeden kawałek został na ścianie, ale ranty nie są przyklejone... Proszę was o pomoc, czy mogę jakoś uratować tą tepetę i przede wszystkim jak ją przykleić??? Dziś sklepy zamknięte, nie mam gdzie zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilJawor88 02.07.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Ja także mogę polecić tapety rash. Żona uparła się na nie kiedyś, spełniłem jej zachciankę, długo się trzymały. Teraz remontując salon (bo chyba można nazwać remontem usunięcie dyktowej ściany, przemalowanie ścian i naklejenie tapety? ) zdecydowaliśmy się na fototapetę, rashe mamy w sypialni i planujemy też w pokoju naszego maluszka, ale to za jakiś czas. w LM widzialem fajne wzorki, osiedlowi, prywatni sprzedawcy prowadzą również niezłą selekcję jeśli chodzi o standardowe wersje tapet, z kolei fototapety to chyba tylko z internetu... [moderowano] Edytowane 2 Lipca 2014 przez joliska nazwa sklepu zbędna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilJawor88 08.07.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A ja mam pytanie. Myślę o takiej tapecie do pokoju córeczki - http://www.tapetowyswiat.pl/data/Galeria/19.jpg. Zastanawiam się jednak, czy położenie jej na dużą ścianę nie będzie przesadą? Szczerze mówiąc od tego oglądania tapet głowa mnie boli, a obiecałem żonie że się tym zajmę jeszcze w tym tygodniu. POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Przesada nie będzie jeśli położysz tylko na jednej ścianie.;)Na całości chyba by mnie męczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 09.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a co sądzicie o złotych tapetach? widziałam takie w jakichś inspiracjach i wyglądała zjawiskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 10.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Czy spotkaliscie się z tapeta w kolorach mięta/turkusWzór nowoczesny w niewygurowanych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 11.07.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) ale tam nie ma mietowych i turkusowych:-( cos takiego znalazłamhttp://pieknetapety.pl/tapeta-scienna-4-women-54009-marburg,id17473.htmlhttp://pieknetapety.pl/tapeta-scienna-2558-53-flock-as-creation,id12148.html do tego jaki odcien scian moze pasowac delikatny krem?? Edytowane 11 Lipca 2014 przez asc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 11.07.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Szukam równiez pomysłu na garderobę. Gdzieś na fm widziałam, wypełenie wnęk tapetą Oto rzut Drzwi będą białe Na czarno zaznaczone przewody kominowe Chciałabym część scian pomalować szarą farbą np. Tiku G499 lub J499 a na części przykleić tapetę. Jaki kolor tapety by tu pasował i na których ściana, jak uważacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 13.07.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 wielkie dzieki dushmmm, nie wiem czy mozna przesunąć drzwi. Ciężkie pytanieJutro pomierze pomieszczenie i napisze.Hmm całkiem niezły pomysł z tym przesunieciem drzwi, wielkie dzieki za rozjaśnienie, pytanie tylko czy się daJutro pomierze i wracamy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga509 14.07.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ja też polecam fototapety! mam je na ścianach, ale także na meblach w kuchni! fajnie wyglądają i dobrze się trzymają. jest z nimi zdecydowanie mniej roboty niż ze zwykłą tapetą, a jak mi się znudzi to ciach - i zmieniam moja kupiłam na http://www.westwing.pl/ tylko patrzcie przy zakupie na datę dostawy! raz mi się udało, że przesyłka była pod koniec tygodnia, ale ostatnio czekałam prawie 3 tyg, bo nie doczytałam, ze wysyłają dopiero za 3 tyg od kiedy trwała kampania ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 14.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ja też polecam fototapety! mam je na ścianach, ale także na meblach w kuchni! fajnie wyglądają i dobrze się trzymają. jest z nimi zdecydowanie mniej roboty niż ze zwykłą tapetą, a jak mi się znudzi to ciach - i zmieniam moja kupiłam na http://www.westwing.pl/ tylko patrzcie przy zakupie na datę dostawy! raz mi się udało, że przesyłka była pod koniec tygodnia, ale ostatnio czekałam prawie 3 tyg, bo nie doczytałam, ze wysyłają dopiero za 3 tyg od kiedy trwała kampania ;/ Fototapety na szafkach w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 06.08.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Juz długo tu nie zaglądałam. Potrzebuje waszej pomocy i porady. Generalnie szukam tapety w szaro białe pasy. Moim ideałem byłaby Rasch out of Africa, ale została wycofana. Poprosiłam o wysyłkę próbek kilku tapet i rozważam między:As Creation memory 95373-2As Creation Andora 95327-1Rasch cosy white 268743I ta ostatnia wydaje się najlepsza ale jest najdroższa. Te dwie pierwsze rozczarowaly mnie bo mialy byc szare a są bardziej beżowe. Czy macie jakies inne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Autumn Mist 21.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dzień dobry, wiele lat temu zadawałam na tym forum pytania dotyczące budowy domu. Dziś chciałabym poradzić się odnośnie remontu. Chciałabym wybrać do pokoju dziennego, na jedną ze ścian, tapetę. Problem polega na tym, że nie wiem, który jej rodzaj wybrać. Po dokonaniu wyboru zdjęcia i określeniu rozmiarów pojawiają mi się takie informacje: * tapeta lateksowa* tapeta lateksowa laminowana* tapeta fizelinowa* tapeta fizelinowa laminowana* tapeta samoprzylepna* tapeta samoprzylepna laminowana* tapeta samoprzylepna błyszcząca laminowana* tapeta samoprzylepna matowa laminowana* tapeta fizelinowa laminowana o strukturze ziarna piasku Tak sobie myślę, że nie bardzo lubię błyszczące, ale może jednak powinnam także i nad tym się zastanowić, bo chodzi mi o tapetę, która wytrzyma parę lat, a co za tym idzie będzie można ją zmywać delikatnie. W pokoju dziennym jest kominek, z którego w sezonie jesiennym i wiosennym korzystamy bardzo często, a w sezonie zimowym często. Każda z tych tapet różni się także ceną, chciałabym kupić tapetę wytrzymałą, ale jednocześnie niekoniecznie taką, której koszt wydrenuje mi kieszeń. Dodam, że wszystkie ściany mam wyłożone płytą karton-gips, są więc idealnie równe. Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.12.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Na tapecie wiatrołap... Od początku: kolor wiatrołapu jaśniuteńki szary, lampa jest - taka jak z ostatniego zdjęcia- czarna,również pufa będzie taka jak na zdjęciu,czarna.Szafa będzie biała matowa ze stalowymi wstawkami.Podłoga ciemny szary gres. Tapety ze zdjęć wszystkie mi się podobają...i nie wiem w końcu którą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Iza30 ja głosuje za cegiełka.:yes:Tapeta w kwiaty to juz za dużo by było jak dla mnie.:DGlamour glamourem ale przesyt tez nie dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.12.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Iza30 ja głosuje za cegiełka.:yes:Tapeta w kwiaty to juz za dużo by było jak dla mnie.:DGlamour glamourem ale przesyt tez nie dobry.... Dziękuję ,a czy myślisz ,że fajnie będzie się komponować z tą czarnym siedziskiem ta cegiełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts