fajna kobieta 30.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Myśle ze bardzo fajnie.Wiatrolap to przeważnie pomieszczenie niewielkich rozmiarów wiec staraj sie nie przeładować go glamourem za bardzo.Lampa i laweczka w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.12.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Myśle ze bardzo fajnie.Wiatrolap to przeważnie pomieszczenie niewielkich rozmiarów wiec staraj sie nie przeładować go glamourem za bardzo.Lampa i laweczka w zupełności wystarcza. Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 30.12.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Witajcie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to za tapeta i gdzie mogę ją kupić?? Efekt 3D jest faktyczny tj. rzeczywiście te kwadraciki są wystające pod różnym kątem. To nie jest złudzenie jak w tapetach 3D drukowanych. Taką mają fakturę. Przeglądnąłem setki katalogów z tapetami i dziesiątki sklepów internetowych i nigdzie nie mogę znaleźć takiej tapety.. Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez M.A.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 31.12.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Up. Podbijam. Wie ktoś co to za tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 08.01.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Potrzebuję Waszej pomocy znalazłam ładną tapetę w dobrej cenie AS CREATION Shoner Wohnen3 2270-27 szarą w białe romby. Niestety, gdzie tylko pytam jest już niedostępna. Wiecie może gdzie jeszcze mogłabym poszukać? Albo czy kojarzycie jakiś zamiennik? Mam wrażenie, że przekopałam już cały internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluecanvas.pl 30.03.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Dzień dobry, W jakiej odległości od kominka jest ściana, gdzie ma Pani ochotę zainstalować fototapetę? Zaproponowałbym fototapetę fizelinową lub lateksową z dodatkowym laminowaniem folią matową. Ciekawi mnie za to tapeta laminowana o strukturze piasku, gdyż folia nie bardzo chce się tegoż piasku trzymać. Przeprowadzaliśmy różne próby i nigdy się nam nie podobały na tyle, by wprowadzić taką usługę. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.03.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Bluecanvas... Czytanie ze zrozumieniem się kłania: TAPETA a nie fototapeta... A poza tym to archeologiczny wątek - spamujesz nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts