Gość 25.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Namawiamy w tym dziale do wziecia psiaka ze schroniska. Ale czasem trudno podjac decyzje, widzac te zabiedzone, brudne, niezbyt ladnie pachnace, z ropiejacymi smutnymi oczkami, z ranami od pogryzien na ciele, z opuszczonymi glowami i uszkami psiaczki ...... Chce wiec tutaj pokazac, jak zmieniaja sie wszystkie wziete do kochajacych domow zwierzeta. Na forum dogomanii powstal watek wlasnie pod tym tytulem : " METAMORFOZY ". Zobaczcie, co moze zdzialac milosc, opieka, troska......: NIE TRZEBA SIE LOGOWAC, ZEBY OGLADAC ZDJECIA - WYSTARCZY ZJECHAC W DOL STRONY - I JUZ WIDAC PIERWSZE ZDJECIA ( okienko do zalogowania jest na gorze strony na stale ). http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zuzia a mozesz dac linka ktory nie bedzie wymagal rejestracji? Bo mi sie pokazuje okienko z rejestracja :/, psa nie mam miec nigdy nie bede, wiec nie przebuje logina na tamtym forum, a zdjecia bym obejrzala bo lubie czytac o zwierzetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zuzia a mozesz dac linka ktory nie bedzie wymagal rejestracji? Bo mi sie pokazuje okienko z rejestracja :/, psa nie mam miec nigdy nie bede, wiec nie przebuje logina na tamtym forum, a zdjecia bym obejrzala bo lubie czytac o zwierzetach Okienko jest na samej gorze strony ( logowanie tylko w przypadku, gdybys chciala cos wpisac ), a jak zejdziesz w dol ( strzaleczka na samym dole w prawym rogu ), to masz juz zdjecia i nie musisz sie logowac do ich ogladania....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zdecydowanie tym razem jak kliknelam na strone co innego mi sie otworzylo , w kazdym razie dziala, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Swietne te zdjecia mozna sie wzruszyc, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ja tez wlasnie ogladam. Doszlam do Kuby z poderznietym gardlem. Czasem sie wstydze , ze jestem czlowiekiem. Co ten Pies przeszedl to sie w glowie nie miesci . Dlaczego ktos Mu to zrobil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 pomysl swietny bo ludzie to wzrokowcy To niesamowite jak te psy sie zmieniaja mnie najbardziej uderzyla jedna rzecz- nie to ze psiaki staja sie grubsze , ze sa z piekna sierscia, wyczesane wypielegnowane ale... zauwazyliscie jak zmienia sie wyraz ich oczu? z przerazonych, zahukanych albo totalnie obojetnych i zrezygnowanych w ...wesole i zadziorne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 pomysl swietny bo ludzie to wzrokowcy To niesamowite jak te psy sie zmieniaja mnie najbardziej uderzyla jedna rzecz- nie to ze psiaki staja sie grubsze , ze sa z piekna sierscia, wyczesane wypielegnowane ale... zauwazyliscie jak zmienia sie wyraz ich oczu? z przerazonych, zahukanych albo totalnie obojetnych i zrezygnowanych w ...wesole i zadziorne... A ja widze najwieksze zmiany w ulozeniu uszkow ! W schronisku sa prawie przyklejone do glowek - a potem ! ! ! - stoja jak rekruci w wojsku ! I te oczy ! - niesamowite zmiany w spojrzeniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Kurcze, dzisiaj cos sie nie otwiera link - ale czasami sie to zdarza serwerowi dogomanii - jest naprawde bardzo przeciazony - i to jest powod raczej do radosci, bo im nas wiecej, tym wiecej mozemy zdzialac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tam sa tez moje kochane dziewczyny - Ina, Pola i Berusia, ktora nie doczekala sie jednak domku i odeszla ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 na miau jest podobny wątek dotyczący kotów ==> "Jak z brzydkich kaczątek wyrastają piękne łabędzie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts