Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

METAMORFOZY po adopcji ze schroniska - obejrzyjcie !

Gość

Recommended Posts

Namawiamy w tym dziale do wziecia psiaka ze schroniska.

Ale czasem trudno podjac decyzje, widzac te zabiedzone, brudne, niezbyt ladnie pachnace, z ropiejacymi smutnymi oczkami, z ranami od pogryzien na ciele, z opuszczonymi glowami i uszkami psiaczki ...... :(

Chce wiec tutaj pokazac, jak zmieniaja sie wszystkie wziete do kochajacych domow zwierzeta.

Na forum dogomanii powstal watek wlasnie pod tym tytulem : " METAMORFOZY ".

Zobaczcie, co moze zdzialac milosc, opieka, troska......:

NIE TRZEBA SIE LOGOWAC, ZEBY OGLADAC ZDJECIA - WYSTARCZY ZJECHAC W DOL STRONY - I JUZ WIDAC PIERWSZE ZDJECIA ( okienko do zalogowania jest na gorze strony na stale ).

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924

.

Zuzia a mozesz dac linka ktory nie bedzie wymagal rejestracji? Bo mi sie pokazuje okienko z rejestracja :/, psa nie mam miec nigdy nie bede, wiec nie przebuje logina na tamtym forum, a zdjecia bym obejrzala bo lubie czytac o zwierzetach

Okienko jest na samej gorze strony ( logowanie tylko w przypadku, gdybys chciala cos wpisac ), a jak zejdziesz w dol ( strzaleczka na samym dole w prawym rogu ), to masz juz zdjecia i nie musisz sie logowac do ich ogladania.......

pomysl swietny bo ludzie to wzrokowcy

:wink:

To niesamowite jak te psy sie zmieniaja :o

mnie najbardziej uderzyla jedna rzecz- nie to ze psiaki staja sie grubsze , ze sa z piekna sierscia, wyczesane wypielegnowane ale... zauwazyliscie jak zmienia sie wyraz ich oczu? :wink:

z przerazonych, zahukanych albo totalnie obojetnych i zrezygnowanych w ...wesole i zadziorne... :D

pomysl swietny bo ludzie to wzrokowcy

:wink:

To niesamowite jak te psy sie zmieniaja :o

mnie najbardziej uderzyla jedna rzecz- nie to ze psiaki staja sie grubsze , ze sa z piekna sierscia, wyczesane wypielegnowane ale... zauwazyliscie jak zmienia sie wyraz ich oczu? :wink:

z przerazonych, zahukanych albo totalnie obojetnych i zrezygnowanych w ...wesole i zadziorne... :D

A ja widze najwieksze zmiany w ulozeniu uszkow ! W schronisku sa prawie przyklejone do glowek - a potem :o ! ! ! - stoja jak rekruci w wojsku :lol: ! I te oczy ! - niesamowite zmiany w spojrzeniu ! :lol:

Kurcze, dzisiaj cos sie nie otwiera link - ale czasami sie to zdarza serwerowi dogomanii - jest naprawde bardzo przeciazony - i to jest powod raczej do radosci, bo im nas wiecej, tym wiecej mozemy zdzialac !