loniu 20.03.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Czy macie doświadczenia związane z podłogami z drzewa egzotycznego. Ja właśnie złapałem okazję cenową i zakupiłem 100 m2 deski parkietowej Merbau - mam nadzieję, że nie będę żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 20.03.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Nie mam doswiadczen z takimi deskami, ale mam za to pytanie(tak z czystej ciekawosci)jakie koszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.03.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Loniu, Ja sie swogo czasu nastawialam na drzewo egzotyczne na podłogi i dośc dokładnie wyliczyłam koszty wykonania metra w porównaniu do dębu. Niestety dodatki (oprócz drewna) wychodzą również bardzo drogo. Wyliczenia zawarłam w Dzienniku Alicjankihttp://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=1560&forum=40&106w odcinku MARZEC (ile kosztują parkiety?).Być może coś z tego się Wam przyda.Pozdrawiam,Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts