_GuMiŚ_ 25.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam!!Zamiescielem dnia 23 lipca poscik o temacie "jakie studia?" w dziale O Was - Forum on line i dzis juz nie ma tego posta.. jestem tu nowy i w sumie to moj debiut na jakim kolwiek forum wiec nie wiem gdzie szukac przyczyny i powodu.. prosze o pomoc i ewentualne wskazowki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zasada forum: umieszczć posty w odpowiednich działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam!! Zamiescielem dnia 23 lipca poscik o temacie "jakie studia?" w dziale O Was - Forum on line i dzis juz nie ma tego posta.. jestem tu nowy i w sumie to moj debiut na jakim kolwiek forum wiec nie wiem gdzie szukac przyczyny i powodu.. prosze o pomoc i ewentualne wskazowki!! Trudno coś poradzić, bo z reguły posty są przenoszone do odpowiednich działow a nie kasowane. Dziwi mnie trochę fakt, że ten post jest Twoim pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_GuMiŚ_ 25.07.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzieki za wskazowke.. bede szukal tego odpowiedniego miejsca do skutku bo jednak ten moj post zostal usuniety:) a dlaczegeo dziwi Cie Edziu ze to moj piewszy post?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 dzieki za wskazowke.. bede szukal tego odpowiedniego miejsca do skutku bo jednak ten moj post zostal usuniety:) a dlaczegeo dziwi Cie Edziu ze to moj piewszy post?? Bo z pierwszymi postami różne rzeczy się dzieją Często z róznych przyczyn nie zostają wpisane na forum... zdarzało się, że ktoś szukał pierwszego postu a potem sobie przypomniał, ze w czasie pisania wylogowało go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 26.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ten post był - sam go czytałem. Coś nieteges go przeniesli. Chyba, że do kosza Załóż nowy post w odpowiednim dziale i gra. pozdrawiam i owocnego działania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_GuMiŚ_ 27.07.2006 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 nie nie, poscik byl na pewno.. juz jest w w innym dziale i wszytko gra.. choc nikt nie potrai mi na razie pomoc :/pozdrawiam i dziekuje za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts