Anna Maria 21.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Właśnie oczekujemy z mężem na decyzję banku BPH w sprawie wysokości kredytu kontraktowego.Interesuje mnie czy muszę okazywać wszystkie rachunki z wykorzystania środków z kredytu? W jaki sposób US sprawdza wykorzystanie zgodnie z celem środków wycofanych z KM po upływie okresu oszczędzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Faktury na zakup materialy, robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 22.03.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Mam informację, że PBK - BPH żąda rachunki na 80 % wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 a np..LG Petro Bank na 50 % i nie wnikaja w reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 24.03.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Potwierdzam to, co pisze M@M. Spłacam u nich kredyt i faktycznie przedstawiałem faktury na 80% każdej transzy. Przy czym jest to kwestia umowy słownej, bo umowa kredytowa o tym nie wspomina. PozdrowionkaMetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 01.04.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Ja rozliczam juz kolejną transze, niestety mam o tyle żle, że muszę rozliczyć 90% rachunków. W dużej mierze sie to udaje, zdarzało jednak nam sie wykonać parę usług bez rachunku bo się oplacało. Potem te rachunki trzeba było "fastrygować" Nie mielismy żadnej kontroli - oprócz oczywiście inspekcji na budowie i tu de fakto sie wszystko zgadza - czy mieliscie jakieś inne? Chodzi mi o sprawdzanie tych faktur w miejscach wystawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamex 02.04.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 O co chodzi a tą inspekcją na budowie kto Cię kontrolował : urząd skarbowy, bank czy może była to inspekcja budowlana?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 02.04.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Na budowie mialam inspekcje z banku. Bank jednak nie sprawdzał wiarygodności rachunków jakie przedstawiam jesli na budowie owe materiały widnieją. Pytam czy moga sie zdarzyc inne- bo jeszcze mnie nie nawiedziły ale pytam na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 02.04.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Do Metala- umowa o 80% nie wspomina, ale regulamin- tak. Warto sie dowiedziec dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts