Inmud 25.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam, chcę sprzedac mieszkanie, które formalnie należy do moich rodziców. Problem polega na tym, że oni bardzo często wyjeżdżają i nie mają czasu zajmować się sprzedażą mieszkania, w którym mieszkam.Jaki typ pełnomocnictwa est potrzebny, bym mógł ich reprezentować? Jeśli poświadczone notarialnie, to może ktos wie, ile takie poświadczenie kosztuje?pozdrawiam, Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 MOJA ZNAJOMA W ZESZŁYM ROKU ZA PELNOMOCNICTWO NOTARIALNE PŁACIŁA COŚ OK 100ZŁ(teraz nie pamiętam dokładnie ) a pelnomocnictwo miało na celu reprezentowania jej przez ją ciotkę na zebraniach wspólnoty mieszkaniowej i zarządzania wszystkimi jej papierkami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 09.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Rzeczywiście pełnomocnictwo poświadczone notarialnie to najlepsze tu wyjście. Rok temu za podobny dokument płaciłam 75zl + znaczki skarbowe (ok15zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts