monig 26.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Może ktoś z Was widział ciemny (szary lub zbliżony do czerni) gres (chodzi o firmę) w rozsądnej cenie max do 85 zł. Pamiętam, że chyba Opoczno ma coś takiego ale może też inne firmy.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.07.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Może ktoś z Was widział ciemny (szary lub zbliżony do czerni) gres (chodzi o firmę) w rozsądnej cenie max do 85 zł. Pamiętam, że chyba Opoczno ma coś takiego ale może też inne firmy. Z góry dziękuję. wysłałam Ci info na priva Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 26.07.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dziękuję za informację i prosze o więcej propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 26.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A możesz sie nimi podzielić na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 26.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 WitamPolecam gres opoczna Damasco. Jeśli jestes a Warszawy to dostaniesz go w sklepie na ul Grochowskiej 333aPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A możesz sie nimi podzielić na forum? Oczywicie, Wysłałam do Moniq informacje nie o konkretnych płytkach tylko podałam namiary na Pana , który ma bardzo ciekawš oferę gresów i nie tylko gresów. Pan Maciej tel. 502-720-196. Ma bardzo ładne gresy i nie tylko (terakota, gresy, armatura, wanny, ymywalki- wszystko doc nietypowe) Ma bardzo atrakcyjne ceny. Polecam , kupowałam u niego kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Znalazł dla nas kilka niespotykanych rzeczy w bardzo dobrych cenach ciekawy design (a dokładniej: gres , umywalki, kabina prysznicowa) Ma ciekawe kolory gresów Polecam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 27.07.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Znalazłam płytki z Nowej Gali właśnie takie jakich szukałam. Cena 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 właśnie chciałam Ci polecić płytki z Nowej Gali. Ja takie mam, są śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts