Gość 21.03.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Cześć, mam kilka szolonych pomysłów na wykończenie np. kuchni, barku, kominka drewnem egzotycznym (rękoma moimi i teścia-stolarza . Gdzieś coś takiego można nabyć (Wwa i okolice)? Drogie to-to? A może forniry dadzą podobny efekt? Może mi ktoś polecic mijesce zakupu, gdzie nie trzeba zamawiać w m2? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasz 21.03.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Miałem kiedyś podobny problem i poległem. Wygląda na to że w Warszawie nic takiego nie sprzedają, a daleko (np. do Poznania lub Szczecina) nie miałem czasu jeździć... Przyktro mi... Też Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 21.03.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Jest taki sklep z drzewem w Radości, reklamuje się na WOT. Mają tam trochę tego.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 niom...w szczecinie jest teraz akurat promocja na drewno egzotyczne..np podłoga z mahoniu ( nie meranti) kosztuje 75 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Podłoga... mi chodzi raczej o "surową" tarcicę... Czemu nikt tego nie używa? Rodzajów drewna są TYSIĄCE,a w Polsce wszystko robi się z 10-12 występujących akurat u nas. A drewno to taki cudowny materiał do eksperymentowania. Cóż, pewnie nie mam popytu (?). Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 21.03.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Ja poszukuję dobrych i w umiarkowanej cenie desek podłogowych z drzew egzotycznych o zabarwieniu ciepłym {odcienie pomarańczy do czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2003 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Czesc Szukajcie egzotycznego drewna pod adresem http://www.dlh.pl ; oni maja wybor drewna z calego swiata, ceny tez rozne , zalezy co kto uwaza za drogie. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2003 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 W Warszawie przy ul. Modlińskiej jadąc w kierunku Legionowa za budynkiem Gminy Białołęka a przed sklepem Selgros po lewej stronie jest duży napis i sklep DREWNO EGZOTYCZNE. Byłem tam kiedyś bo chciałem kupić kantówkę cedrową - do wykończenia wewnątrz szaf, ponoć skutecznie odstrasza robale w tym mole. Niestety nie było, mogli sprowadzić ale cały kontener )) Pozdrawiam - Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 23.03.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Dzięki za informacje ,ale chciałbym prosić o opinie użytkowników takich podłóg Bardzo dziękuję Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 24.03.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Część.Mam znajomą, kóra ma taką podłogę i zadowolona nie jest (nie wiem jaki gatunek). Jest owszem twarda tylko że bardzo wrażliwa na wilgoć, i w kuchni się jej deski powykrzywiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 01.04.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 nikt więcej nie ma podłóg z drzewa egzotycznego .Proszę o opinię.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts