Gość 26.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Potrzebuję dobrego hydraulika, jak wiecie już od dłuższego czasu borykamy się ze smrodkami w łazience. Już było prawie wszystko zdjęte, co wcześniej zamontowane a jak śmierdziało tak śmierdzi (i to chyba nie szambo tylko jakaś stęchlizna). boję się, że coś gdzieś znowu cieknie. Wiem, że u Uli i Sławka robi Niezły i są zadowoleni. Czy u kogoś jeszcze robił? A może jeszcze jakiś inny namiar?Z góry dziękuję.PS Nasze problemy z kuchnią chyba się powoli kończą (tfu, żeby nie w złą godzinę). Dzisiaj sie kładzie gres, jutro fugowanie a za 3 dni mój mąż może wejść ze swoją "ulubioną" robotą, czyli składaniem szafek kuchennych po raz trzeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ojej, nie wiem jak to się stało ale ten post miał się pojawić na innym podforum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts