havo 26.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Właśnie się dowiedziałem, że zmieniły się przepisy i teraz należy mieć zainstalowany wodomierz na własnym ujęciu wody, opłata podobno 6gr za m3. Może to ktoś potwiedzić lub zdementować, a może tak jest od dawna tylko ja jakiś taki niezorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.07.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam. A komu mam to płacić? A czy od deszczu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.07.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Właśnie się dowiedziałem, że zmieniły się przepisy i teraz należy mieć zainstalowany wodomierz na własnym ujęciu wody, opłata podobno 6gr za m3. Może to ktoś potwiedzić lub zdementować, a może tak jest od dawna tylko ja jakiś taki niezorientowany. Dobre !!! Sam Licznik to dodatkowe 1000m3 wody. Ale producenci się ucieszą - jeśli to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 26.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Brzmi to jak by dzisiaj był 01.04 ale skoro jak ktoś ma prąd to ma płacić abonament za TV (najnowszy pomysł...) to i w tą wodę uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.07.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ciekawe czy za prad budowalny tez trzeba bedzie placic abonament TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 26.07.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 No to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 26.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 zrodlo wody potrzebne jest do wydania pozwolenia na budowe ......nie mialem wody z sieci wiec wykopalem studnie [ kregi betonowe]....teraz fajnie ...bo pompka w studnie i trawniczek rosnie .......a nie latam jak sasiad i podlewam trawnik patrzac na licznik wody myusle ze to jakies przegrzanie sloneczne ......a nie prawdziwy news i noWy dziwny pomysl urzednikow ..... RODACY WYMYSLA JAKIES OBEJSCIE TEGO PRZEPISU ....I ZNOWU BEDZIE NORMALNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 26.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 JESCZE RAZ PRZECZYTALEM TEN POST ..... i mam pytanie jaki mam kupic wodomierz ...do : NP. SZNUKRA ZAKONCZONEGO WIADREM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 26.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Proponuję nie dawać takich pomysłów, bo jeszcze uchwalą taką ustawę.... Dla mnie te pomysły wsadzam razem do worka z opłatą klimatyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam. No to jak z tš opłatš od deszczu?Pewnie nikt nie płacił i dlatego susza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzio 27.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Powiem szczerze, że zaczyna mnie to zastanawiać.Ja jestem w trakcie budowy, mam wykonany projekt wszystkich przyłączy (łącznie z własną studnią) i przed hydroforem w kotłowni mam w projekcie umiejscowiony na projekcie wodomierz (myślałem, że to pomyłka wynikająca z wykorzystania innego projektu w mojej adaptacji, ale po tym poście zaczynam mieć spore obawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 27.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 nie róbcie sobie jaj ale się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 27.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 .. i mam pytanie jaki mam kupic wodomierz ...do : NP. SZNUKRA ZAKONCZONEGO WIADREM? A wymyślą jakiś kubełek zintegrowany z licznikiem i kasą foskalną. Wszystko oplombowane, aby nie podmienić. A propos wiadra: Dostałem ostatnio z Moskwy dużą butlę ich ulubionego awpoju chłodzącego. Na etykiecie w miejscu pojemność było napisane: "1/12 wiedra" Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 27.07.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Właśnie się dowiedziałem, że zmieniły się przepisy i teraz należy mieć zainstalowany wodomierz na własnym ujęciu wody, opłata podobno 6gr za m3. Dla kogoś spuszaczającego ścieki do kanalizacji ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts