dusia2006 26.07.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ten upał nie tylko nas może wykończyć......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.07.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ale również pszczółki.Mam niedaleko pasiekę.Jak jest gorąco ,to latają na okrągło do wody (w starej wannie).Moczą się w niej i lecą do ula, podobno chłodzić jego wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 27.07.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 tak, zdecydowanie wystawiajmy pojniki z wodą (codziennie świeżą) przynajmniej w kilku różnych miejscach ogrodu, najlepiej w takich, gdzie najdłużej panuje cień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 dzis zaobserwowalam jak w poidelku stojacym na tarasie ptaszek urzadzil sobie kąpiel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalia 28.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja mam w kącie ogródka wannę blaszaną 50 litrową i cały czas jest woda , zauważyłam przez okno jak ptaszki przylatuja i siadają ma krwędzi a potem piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 No, zas... mi całą ławkę stojącą przy oczku mimo codziennego mycia Ale za to film przyrodniczy można kręcić, w okolicy jest brak jakichkolwiek zbiorników wodnych, las 50 m, przylatuje chyba wszystko latające, ignorując kompletnie moją skromną osobę. Siedziałem spokojnie, więc mysikrólik usiadł mi na głowie! Zresztą akurat toto wcale nie jest płochliwe. Zaobserwowałem, że mają chyba wbudowane zegarki- o określonej godzinie przylatują te same gatunki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 30.07.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 No, zas... mi całą ławkę stojącą przy oczku mimo codziennego mycia Ale za to film przyrodniczy można kręcić, w okolicy jest brak jakichkolwiek zbiorników wodnych, las 50 m, przylatuje chyba wszystko latające, ignorując kompletnie moją skromną osobę. Siedziałem spokojnie, więc mysikrólik usiadł mi na głowie! Zresztą akurat toto wcale nie jest płochliwe. Zaobserwowałem, że mają chyba wbudowane zegarki- o określonej godzinie przylatują te same gatunki! Może sobie jakiś grafik ułożyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts