mk3 26.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam zastosował juz ktoś może wełnę 15 cm firmy knauff, jest najtańsza na "rynku" więc czy warto kupić , a może jednak jakąs lepsza a droższą jak tak to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 26.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ja narazie kupilem ......ale maja mi zalozyć w polowie sierpnia ..... wyglada przyzwoicie .....ciekawi mnie tylko czy po rozpakowaniu , bedzie miala zakladany wymiar .....? jutro zrobie probe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk3 27.07.2006 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 ja narazie kupilem ......ale maja mi zalozyć w polowie sierpnia ..... wyglada przyzwoicie .....ciekawi mnie tylko czy po rozpakowaniu , bedzie miala zakladany wymiar .....? jutro zrobie probe to prosze napisz jak sie zachowuje dzięki nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts