olutka75 26.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nigdzie nie moge na forum znalęźć informacji odnośnie tego tynku, a mój wykonawca jedynie tym chce robić. Pewnie ma w tym jakiś ukryty cel, diabli go wiedzą. My z mężem bylismy skłonni zdecydowac się na Caparol- silikonowy. Qurczę, juz drugi wykonawca, z którym rozmawiamy, chce robic tylko tynkiem polecanym przez siebie. Myslałam, że dobremu tynkarzowi wszystko jedno, byle material był w miare dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 27.07.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 w moim przypadku tęz chcieli robić z lakmy, ale wybraliśmy KABE (mieliśmy już kilka wiaderek). Jakbym ich nie miał to robiłbym z LAKMY - dobra firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-L 27.07.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Mój wykonawca też polecał bardzo Lakmę, oczywiście , że miał w tym interes, ale przystałem na jego pomysł. Zrobił dokładnie i ładnie, ale tynki mam dopiero od tej wiosny więc nie wiem jak się sprowadzą. Do tej pory jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Kto ma Lakme na elewacji?? Najlepiej Silikon.Jak się sprawdza??Jakoś w necie nie ma na jej temat zbyt wielu opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek1199 04.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Mackiek-L, martadela- jak tam wrażenia po tynku (silikon)? Pytam bo chcę położyc go na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 03.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej, też pytałem o Lakmę tynk zewnętrzny i szperając w necie znalazłem taką oto fotogalerię: http://megaremont.pl/forum/budowa-domu/704-elewacja-natryskowa-lakma-porolit-2-mm#1030 Wylgąda konkretnie i fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 03.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 CZY ktoś tu w ogóle zagląda? Mam posty sprzed roku to byłoby wiarygodne źródło o elewacji natryskowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts