bestfit 27.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam, poszukuję sprawnego i niedrogiego architekta do adptacji projektu gotowego i wykonania planu zagospodarowania działki, proszę o polecenie kogoś z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.07.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Proponuję wejść do Klubu Budujących z Trójmiasta Będzie łatwiej i szybciej Swojego architekta nie polecam bo same problemy przez niego mam Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam, poszukuję sprawnego i niedrogiego architekta do adptacji projektu gotowego i wykonania planu zagospodarowania działki, proszę o polecenie kogoś z Gdańska. Wlasnie dzisiaj bylismy podpisac umowe w firmie PROKART w Kartuzach. Firme mielismy z polecenia,a i slyszelismy o niej z roznych zrodel.Mamy wiec nadzieje,ze wszystko bedzie jak najlepiej. Coz,Kartuzy......to przeciez prawie juz Gdansk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestfit 30.07.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Znalazłem, mam nadzieje że będzie wszystko OK. Na razie nie pisze kto mi to bedzie robił ale wg polecających jest w stanie uporaś sie z moimi sprawami szybko i w miarę tanio. O szczegółach napiszę jak odbiorę rezultaty jego pracy czyli w ciagu 7-8 dni. potem składam papiery do urzędu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts