kiedra 21.03.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 W ostatnim numerze "Muratora" pisali min. o drewnianych podlogach. Padla tam nazwa bruku drewnianego. Przypadly mi do gustu zalety i cena tego materialu.Nie moge go jednak znalezc w zadnych popularnych hipermarketach budowlanych. W necie natomiast znalazlam tylko jedna firme, ktora sprzedaje bruk drewniany (do wnetrz, a nie na tarasy i scierzki) jednak duzo drozej niz to podali w "Muratotrze". Czy ktos z Was ma podloge z bruku drewnianego i moglby podzielic sie swoja autopsyjna opinia na temat jej utrzymania i trwalosci? A moze wiecie gdzie mozna kupic ten material ponizej 30 zl za 1m2. Jestem z Gdanska, ale jesli dostane namiary na firme z innego miasta jestem w stanie po nitku do klebka dojsc do producenta lub regionalnego przedstawiciela wmoim miescie.... pozdrawiamJoanna Kiedrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 22.03.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 O ile rozumiem o co ci chodzi, to bruk drewniany nadaje się do ogrodu, a nie do wnętrz. Są to polana powbijane pionowo jedno obok drugiego w grunt. Tworzą miły dla oka chodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 W BARLINKU sprzedaja niby odpady bo ich wymiary sa np 30 cm...a nastepna 50...cena 20- 25 zł /m2Koles ma taka podloge. wyglada niby dobrze..ale trzeba dobrze te kawalki polozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts