kruk2 27.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam Jestem nowy na tym forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Krystian z Przemyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witaj Kruku Dru(-o)gi !PowodzeniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 05.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kruk2,Witaj, miło spotkać kogoś nowego. Ja się czuję już takim nieco starszym forumowiczem, ale za to jeszcze nie buduję, bo papierologia mnie przerosła. Wyglądało tak prosto i szybko, a tu już drugi rok i jeszcze nie załatwione.Pozdrawiam, abyś nie miał żadnych problemów, szczególnie na starcie to troszkę onieśmiela. I trudno w takim przypadku coś planować na przód, bo wszystkie terminy biorą w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts