brachol 27.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witamjak w temacie jaki najtanszy/najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Najlepszy to lepik na goraco tylko ze jest malo wydajny i trzeba sie niezle nameczyc zeby go rozsmarowac. Ja w tamtym roku to 2 godziny palilem ognisko zeby roztopic to cholerstwo i zniszczylem z 6 szczotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.07.2006 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 a na zimno?dysperbitizolbit Kbitumex P ktorys z tych moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 posłuchaj bladyy78, jesli chcesz miec dobrze zrobione ...rób lepikiem na gorąco pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To tez zalezy czy pozniej ten lepik bedzie mial stycznosc ze styropianem jezeli by mial stycnosc to wybierz Dysperbit, a jezeli nie bedzie stycznosci polecam Ci Izolbet k. Dysperbit nie zowiera rozpuszczalników i w skadzie ma jakis wodny rozpiuszcalnik który nie zabardzo nadaje sie na lepienie papy na zewnatrz gdyz woda go wyplukuje. Ja lepilem w tamtym roku pape na tarasie i braklo mi Izolbetu wiec reszte dokleilem Dysperbitem i w zimie pod pape dostala sie woda, a w miejscach gdzie lepilem na izobecie wszystko jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.07.2006 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 a jeszcze mam pytanie po czym poznac (brak opisu) czy papa jest smolowa czy asfaltowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 28.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a dlaczego papa na lepik? przecież to archaizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 28.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a dlaczego papa na lepik? przecież to archaizm Popieram. Papa termozgrzewalna ew. inne wynalazki typu aquafin itp. Najtaniej papa z Czech na lepiku z Indonezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.07.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a dlaczego papa na lepik? przecież to archaizm archaizm czy nie mam kilka rolek to przeciez nie bede ich pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 31.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a dlaczego papa na lepik? przecież to archaizm Jeśli ktoś wykonuje sam to może nie mieć od kogo pożyczyć palnik chociażby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.07.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeśli ktoś wykonuje sam to może nie mieć od kogo pożyczyć palnik chociażby. palnik mam ale na lawe jak pisalem wyzje mam zwykla pape ktora dostalem i szkoda mi ja wyrzucic a w koncu nie jest ot az tak duzo wiecej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 01.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Najważniejsze, żeby nie łączyć asfaltu ze smołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobzi 01.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam, ja wykonałem dwie izolacje poziome pierwszą na dwóch przed ostatnich warstwach bloczków fundamentowycha druga na ostatniej warstwie tam gdzie kończy się ściana fundamentowa a zaczyna mur w moim przypadku z gazobetonu.Użyłem do lepienia papy IZOLBET K, po wyschnięciu wszystko śię ładnie przykleiło. Jeśli chodzi o szkodliwość lepiku na zimno dla styropianu to tu należy uważać aby te dwa materiały nie miały ze sobą kontaktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts