anSi 27.07.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 4 miesięczny kociak, który znalazł dom nad morzem poszukuje kogoś, kto w najbliżzych dniach będzie podróżował na trasie podanej w tytule.. Teraz są wakacje, może ktoś przemierza tę trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.07.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Nikt nie jedzie z Jeleniej Góry do 3Miasta lub przynajmniej do Warszawy Kociak na podwórku "dziczeje", a w Gdańsku domek czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.07.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A ja niczym zdarta płyta pytam, czy nikt, naprawdę nikt nie jedzie z jednego krańca Polski (Jelenia Góra) na drugi (Gdańsk) i nie zechciałby mieć za towarzysza fajnego kociaka, który w Gdańsku ma docelowy dom? Kot jest całkowicie bezobsługowy, wystarczy za przednim siedzieniem postawić pudełko po butach z odrobiną żwirku (który osoba oddająca kota zapewnia) i w razie upałów podać kotu trochę wody do picia (np. na stacji benzynowej). Nadchodzi termin wymiany turnusów wczasowych, może jednak ktoś podążać będzie tą trasą (jak już wcześniej pisałam możliwy jest transport "na raty" - tzn. z Jeleniej Góry do Warszawy (najlepiej w najbliższy piątek (4 sierpnia) a z W-wy mój mąż zabierze kociaka do Gdańska. Kto w najbliższy piątek będzie jechał z J. G. do Warszawy (ew. 3 Miasta?) - proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 31.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja się nijak do Jeleniej nie wyrwę, ale jakby trzeba było przechować zwierzynę, ewentualnie przywieźć z odległości powiedzmy 100 km od Warszawy to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zuza wielkie dzięki za chęć pomocy, oby tylko z Jeleniej Góry zechciał ktoś kociaka przewieźć...cały czas szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts