DominikaF 27.07.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Zamierzamy wypocząć i proszę o polecenie jak w temaciepozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 28.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Łeba to nie jest najlepsze miejsce do wypoczynku z dziećmi ( małymi ). Ja mimo że wiedziałem że tak jest to pojechałem, bo znajomi ( też z dziećmi pojechali ), bo mam sentyment do Łeby, bo fajnie tam jest ale nie z małymi dziećmi. Obecnie jest tam taki tłok, że aby rozlokować się na plaży, w miarę nie na głowie u kogoś, musieliśmy targać dwa wózki po piachu po kilkadziesiąt metrów w jedną i drugą stronę a i tak sąsiadów mieliśmy sporo. Coś smacznie zjeść przed godz. 21 - zapomnij, godzina oczekiwania na wolny stolik ( dzieciaki się drą ). Przejście po chodniku z wózkami- zapomnij, stratują Cię. Ja generalnie pierwszy raz chciałem już być spowrotem w domu. Miałem dość "wypoczynku". Gdybyśmy pojechali tylko we dwoje z żoną byłbym wniebowzięty Poczytaj wątek o tym gdzie pojechać z 2latkiem. Ja też słyszałem od znajomych, że Jantar jest idealny dla rodzin z dziećmi. Co do mieszknia to my nie płaciliśmy wogóle za dzieci ( 10m-cy i rok i 10m-cy ) ale to nie były kwatery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 28.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Jak się będziesz upierała przy Łebie to poszukaj tu http://www.leba.pl Ale szczęścia życzę bo raczej wszystko zajęte. A tu zdjęcie jakie jest jeszcze zagęszczenie na plaży i w jakiej odległości od wszystkim znanego Hotelu Neptun - strzałką zaznaczyłem Bliżej leży się jeden na drugim - dosłownie. http://foto.onet.pl/upload/17/15/_618821_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominikaF 28.07.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 O Qrcze, ale ja kocham Łebę - a może by tak jakiś sensowny nocleg w Łebie-Nowęcinie, tam jest chyba mniejszy tłok.Może ktoś z was tam był z dziecięciem/dzieciami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 28.07.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Nowęcin - ok, taniej spokojniej ale strasznie daleko do morza, piechotą z majdanem tragedia, samochodem ok, ale gdzie go zaparkować ? W Łebie nie ma miejsc, no chyba że rano, bardzo rano jechać ...no ale to poco mieszkać w Nowęcinie. Ja też kocham Łebę, żonę tam poznałem i wogóle byłem tam już chyba kilkadziesiąt razy przez ostatnie kilkanaście lat. Także wiem co czujesz i jak chcesz to wal śmiało ale nie mów że Cię nie ostrzegałem gdzieś usłyszane - a może tak byśmy gdzieś pojechali...gdzieś do ciepłych krajów... - a po co ? przecież mieszkamy w ciepłym kraju - no ale gdzieś nad ciepłe morze... - a po co? przecież mieszkamy w kraju z ciepłym morzem Wiem, byłem potwierdzam - Bałtyk - zupa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.07.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 dwa lata temu byłam w Łebie i takiego scisku na plaży nie widziałam, jeżeli schodzi sie na plażę w samym centrum miasteczka trudno sie dziwić tłokowi........... myśmy mieszkali na Intercampie w "Grodzie Księcia" ( drewniane domki z dwoma sypialniami na pietrze, kuchnia i jadalnią z salonem) koszt to około 300 zł za domek za dobę , ogrodzony plac, wybrukowane alejki, zieleń, plac zabaw dla dzieci przy kempingu było zejście na plaże ale tam równiez było tłoczno , 100 m dalej przejściem przez las , cudowna plaza i w promieniu 30 m nikogo na horyzoncie. w każdej miejscowości tam gdzie centrum miasteczka i zejście na plaże jest tłok , trzeba wybrać się za miasto tam sa mniej ludne prawie puste plażeta metoda sprawdza się wszędzie tam gdzie byłam a jak na razie mamy przeczesane wybrzeże od Helu po Ustkę i to w piękną sloneczną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamma85 29.08.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ja kilka razy byłem w Łebie i podobało mi się, moim dzieciom też. Uważam, że jest to doskonałe miejsce dla dzieci. Noclegów szukamy zawsze na stronie http://www.otonoc.pl jest to strona godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperka99 20.09.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ja byłam w Łebie 2 lata temu i serdecznie mogę polecić ośrodek Solaris czy jakoś tak podobnie, nieco dalej od plaży i morza, bo jakieś 1,5 km ale piękna i spokojna okolica, mnóstwo możliwości do spacerów, a budynek nowy więc i bardzo zadbany, także polecam bo sama widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maria.walczak 26.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wiele razy wracamy z dziećmi do Łeby na nasz wymarzony urlop. Miejsce spokojne, znajduje się tutaj wiele atrakcji dla dzieci, więc maluchy się nie nudzą. A rodzice też znajdą coś dla siebie. Noclegi dobrze sobie zarezerwować wcześniej np tutaj kwatery łeba . Oszczędność parędziesiąt złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.09.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wiele razy wracamy z dziećmi do Łeby na nasz wymarzony urlop. Miejsce spokojne, znajduje się tutaj wiele atrakcji dla dzieci, więc maluchy się nie nudzą. A rodzice też znajdą coś dla siebie. Noclegi dobrze sobie zarezerwować wcześniej np tutaj kwatery łeba . Oszczędność parędziesiąt złotych Daj spokój, już po sezonie. Zareklamujesz się w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts