dusia 28.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam,prosze wszystkich którzy wiedzą jak to zrobić -kupiłam mieszkanie w starej kamienicy,okazało się ze chodząc u siebie po podłodze drewnianej u sąsiada trzesie sie sufit.U mnie podłoga jest drewniana ,pod nią steropian,legary nie ma wylewki-a sasiad był taaaaaaki mądry ze ze swojego sufitu zerwał tynk grubosci 3 cm,podbitke pod tynkiem i do legarów przybił płyty gipsowe-wiec mozna sobie wyobrazicże kiedy zdjełam deski i styropian ze swojej podłogi to mogłam wpaść sasiadowi do mieszkania-sasaid uwaza ze powinnam zrobic nowa podłogę bo jemu przeszkadzaja moje kroki po podłodze-Pytanie ,kto powinien robic podłogę -w takiej sytuscji uważam ze koszty powinnismy pokryc razem-on nie chce-a ja chce wzmocnic podłogę i zrobić ja nową,Może zna ktoś dobry sposób jak to zrobić!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts