rafio_1977 28.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 tu wyżalcie sie na temat błędów jakie popełniliście podczas budowania a wiele takich sytuacji napewno sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ksiądz?Spowiednik?UOP?CBA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 28.07.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ksiądz? Spowiednik? UOP? CBA? Nie! Ktoś, kto (podobie jak ja) woli uczyć sie na cudzych błędach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ok to ja pierwszy jedna z większych głupot jakie popelniłem to oszczędność na kominie: - zamiast murować z klinkieru ponad dachem doszedłem do wniosku że duzo taniej będzie wymurować ze zwykłej cegły i otynkować ... oczywiście jakieś pół roku później żałowałem w efekcie kupiłem płytki klinkierowe do oklejenia koszty wyszły podobnie ale czas i roboty więcej. teraz budowałbym z klinkieru - nie pomyślałem jakis kocioł będę robił i wsadzilem w komin wkład rondoplus, a później kupiłem kondensat... kasa na wkład schiedla wyrzucona w bloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Nie! Ktoś, kto (podobie jak ja) woli uczyć sie na cudzych błędach! Nic nie zastąpi myślenia i zdrowego rozsądku. Bardzo infantylna i irytująca jest również forma tego postu. Całkiem jak na Onecie: -"Wpisujcie miasta ,które...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts