Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomocy....

Teska

Recommended Posts

no znow mam problem z moja 9 letnia gwiazda.....

znowu zaczela sikac nie do kuwety......tzn upatrzyla sobie firanke ktora lezy czesciowo na podlodze....wczoraj wlasnie pralam ...dzis rano wstaje i co ...znow nasikala...

juz kiedys jej sie to zdarzalo....bylam u weta, zrobil badania bylo ok.karme je purine....zadnych puszek itp....

czy to ze wzgledu na wiek???? no i dodam ze nie byla sterylizowana :oops: :oops: no wiem nie naskakujcie....ona nigdy nie wychodzila z mieszkania.....teraz tez na tarasie to lezy na lawce......

dostaje raz w tygodniu tablete.

kurcze co tu robic...

oto sprawczyni zmartwienia...

http://212.244.189.200/teska/domek_teski298.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski304.jpg

Zlikwidowac ...... nie, nie, nie - nie kotka :lol: !

Zlikwidowac lezaca na podlodze firanke - chociaz na jakis czas, aby kicia znowu musiala skorzystac z dobrodziejstwa kuwetkowego piasku :lol: ..... ja bym postapila wlasnie tak.

Zlikwidowac ...... nie, nie, nie - nie kotka :lol: !

Zlikwidowac lezaca na podlodze firanke - chociaz na jakis czas, aby kicia znowu musiala skorzystac z dobrodziejstwa kuwetkowego piasku :lol: ..... ja bym postapila wlasnie tak.

tak myslalam ...ona zauwazylam robi to rano raz tylko...a tak normalnie dalej korzysta z kuwety....

cos kobiecie odbilo :cry: :cry:

A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! :lol: :lol: :lol: .

Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho :wink: - nawet te najbardziej mokre przewinienia :wink: ? !

mam słabosć......a ona to wykorzystuje :lol: :lol: :lol:

Nooo, nie dziwię się, każdy by miał do takiej panienki :)

Może to protest, np. przeciwko wysokiej temperaturze? Wiesz, jakie są koty :wink:

A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! :lol: :lol: :lol: .

Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho :wink: - nawet te najbardziej mokre przewinienia :wink: ? !

mam słabosć......a ona to wykorzystuje :lol: :lol: :lol:

Nooo, nie dziwię się, każdy by miał do takiej panienki :)

Może to protest, np. przeciwko wysokiej temperaturze? Wiesz, jakie są koty :wink:

hmm..nie wiem...ona od czasu do czasu robi cos takiego....wczesniej byl dywan- welniany. najpierw wogole na niego nie wchodzila, omijala go lukiem :lol: pozniej....upatrzyla sobie i zaczela na niego posikiwac....nie pomoglo nic...tzn pomoglo dywan wyladowal w smietniku....myslalam ze polowa mnie zabije :cry: :cry: