Teska 28.07.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no znow mam problem z moja 9 letnia gwiazda..... znowu zaczela sikac nie do kuwety......tzn upatrzyla sobie firanke ktora lezy czesciowo na podlodze....wczoraj wlasnie pralam ...dzis rano wstaje i co ...znow nasikala... juz kiedys jej sie to zdarzalo....bylam u weta, zrobil badania bylo ok.karme je purine....zadnych puszek itp.... czy to ze wzgledu na wiek???? no i dodam ze nie byla sterylizowana no wiem nie naskakujcie....ona nigdy nie wychodzila z mieszkania.....teraz tez na tarasie to lezy na lawce...... dostaje raz w tygodniu tablete. kurcze co tu robic... oto sprawczyni zmartwienia... http://212.244.189.200/teska/domek_teski298.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Zlikwidowac ...... nie, nie, nie - nie kotka ! Zlikwidowac lezaca na podlodze firanke - chociaz na jakis czas, aby kicia znowu musiala skorzystac z dobrodziejstwa kuwetkowego piasku ..... ja bym postapila wlasnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Zlikwidowac ...... nie, nie, nie - nie kotka ! Zlikwidowac lezaca na podlodze firanke - chociaz na jakis czas, aby kicia znowu musiala skorzystac z dobrodziejstwa kuwetkowego piasku ..... ja bym postapila wlasnie tak. tak myslalam ...ona zauwazylam robi to rano raz tylko...a tak normalnie dalej korzysta z kuwety.... cos kobiecie odbilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 cos kobiecie odbilo A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! . Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho - nawet te najbardziej mokre przewinienia ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 cos kobiecie odbilo A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! . Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho - nawet te najbardziej mokre przewinienia ? ! mam słabosć......a ona to wykorzystuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 cos kobiecie odbilo A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! . Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho - nawet te najbardziej mokre przewinienia ? ! mam słabosć......a ona to wykorzystuje Nooo, nie dziwię się, każdy by miał do takiej panienki Może to protest, np. przeciwko wysokiej temperaturze? Wiesz, jakie są koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2006 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 cos kobiecie odbilo A ta Twoja kobieta - jest przesliczna ! ! ! . Takiej pieknotce pewnie wszystko uchodzi na sucho - nawet te najbardziej mokre przewinienia ? ! mam słabosć......a ona to wykorzystuje Nooo, nie dziwię się, każdy by miał do takiej panienki Może to protest, np. przeciwko wysokiej temperaturze? Wiesz, jakie są koty hmm..nie wiem...ona od czasu do czasu robi cos takiego....wczesniej byl dywan- welniany. najpierw wogole na niego nie wchodzila, omijala go lukiem pozniej....upatrzyla sobie i zaczela na niego posikiwac....nie pomoglo nic...tzn pomoglo dywan wyladowal w smietniku....myslalam ze polowa mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts