PRO 28.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czy najpierw ściana pomalowana na gotowo (2x), a później montaż paneli i drzwi czy może ściana przemalowana na raz, montaż paneli i drzwi i ściana do malowania drugi raz? Jaki wariant jest bardziej optymalny wg Waszych doświadczeń? Proszę o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 28.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam, zdecydowanie najpierw gruntowanie łącznie z posadzką i malowanie (2x),potem panele. U mnie przycinanie paneli (bezklejowe), listew cokołowych i ościeżnic odbywało sie na tarasie ,więc żadne pylenie nie miało miejsca. Unikasz też w ten sposób po ułożeniu paneli krycia ich folią i oblepiania taśmą malarską listew i ościażnic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 28.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a drzwi wewnetrzne kiedy ? po malowaniu i po panejach, czy przed ? a może bez różnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wygodniej drzwi wewnętrzne po malowaniu.Ale dla chcącego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 28.07.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wygodniej drzwi wewnętrzne po malowaniu. Oczywiście opieram się na własnych doświadczeniach . Czyli u mnie - ościeżnice pod skrzydla drzwi wewnętrznych po malowaniu- warunek przycinanie przed ich montażem w innym pomieszczeniu lub np. na tarasie. Ewentualne ślady palców ekipy montującej ( u mnie wlaściwie ich nie było ) zawsze można przetrzec wodą z płynem i zamalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 28.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 U mnie malowanie, panele, drzwi. Może można lepiej ale wszystko i tak było ok.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts