zelazny 14.06.2003 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 moim zdaniem w naturze wyglądają bardzo dobrze. moi robotnicy, którzy układali mi panele o mało nie wyrzucili całej paczki myśląc, że panele są jakieś trefne takie brudne i pocięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Coś mi się wydaje,że widziałam takie dechy.Są postarzane i nawet mają dziurki od korników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 16.06.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 zelazny masz zajebisty domek, w super stylu i otoczenie też chyba fajne (ze zdjęć tak można wnioskować) Cóż moge więcej powiedzieć...GRATULACJE!!! i powodzenia!!! Ps.Pieska też masz fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekmedia 20.06.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 fajniasty ) z iskrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.06.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Piekny, piekny, piekny Kuchnia super, bardzo mi sie podoba, nie dziwie sie, ze jest sercem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 26.06.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Przepiękny. Gratulacje. Super wykończony i mimo, że preferuję jasne kuchnie - to ta ma serce.Mam pytanie - co jest na podłodze w salonie? bo u córki są panele prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 26.06.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Klaudia, Nie uwazalas... przewin do gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 27.06.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Aleś ty ostry Ostry!Przepraszam, pytania nie było! Przyznam się szczerze, że nie czytałam po prostu tekstów, szybko obejrzałam zdjęcia i stąd to pytanie.W takim razie też uważam, że te panele w salonie wyglądają super - jak deski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.06.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Fantastyczny. Gratuluję. Też tak chcę. Bardzo mnie zainteresowały te meble w kuchni. Mam nadzieję, Żelazny, że nie uciekniesz szybko z forum i zdążę dostać telefon, zanim powstanie moja kuchnia? Pies - odjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 27.06.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Piękny dom i okolica też wspaniała. Gratuluję i trochę zazdroszczę. Mam nadzieję, że niedługo będę miała własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 08.07.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Ładny??? Mam wrażenie, że sporo osób wypowiadających się na forum albo jest nadmiernie miła albo nieuczciwa. Jak można mówić, że dom żelaznego jest "śliczny" ? Co do wnętrz to zgoda, bardzo ciekawe i oryginalne, również przestronne, myślę, że ogrzanie będzie kosztować niemało. Natomiast z zewnątrz moim zdaniem ten dom wygląda jak jakaś samowolna radosna twórczość- proporcje, piaskowiec, mini wieżyczka/ ze zdjęć nie wiem co tam się może mieścić/ po prostu brzydki. Może warto było zrobić projekt indywidualny a nie przerabiać katalogowy. pozdrawiamMaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Ładny??? Mam wrażenie, że sporo osób wypowiadających się na forum albo jest nadmiernie miła albo nieuczciwa. Jak można mówić, że dom żelaznego jest "śliczny" ?.... ....Natomiast z zewnątrz moim zdaniem ten dom wygląda jak jakaś samowolna radosna twórczość- proporcje, piaskowiec, mini wieżyczka/ ze zdjęć nie wiem co tam się może mieścić/ po prostu brzydki..... pozdrawiam Maag maag, rozumiem, że jesteś światowym ekspertem od budownictwa, wybitnym, uznanym estetą i guru architektrury? Powiem Ci dlaczego wszyscy się zachwycają: bo są mili i uprzejmi. To forum to nie konkurs na projekt dnia. Nie muszą Ci się podobać, to jasne, mnie też nie wszystkie się podobają, ale wiesz doskonale, że wyrażając negatywną opinię robisz dużą przykrość właścicielowi domu. O to Ci chodzi? I dodam jeszcze, że mnie się dom Żelaznego NAPRAWDĘ BARDZO PODOBA. maag - spal mnie za to na stosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 22.09.2003 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 ok, przepraszam,może rzeczywiście trochę mnie poniosło, tylko dalej nierozumiem dlaczego w środku jest taki fajny /zwłaszcza cegła/ a z zewnątrz jakby mniej... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Wygląd domu i jego wnętrza jest piękny. Jeszcze raz przekonuję się dzięki tobie, że nie zasobność portfela a pomysłowość nadaje domowi charakter i urok. I jeszcze jedno. Rustykalne wnętrza nadają klimat, ale wymagają odwagi inwestora. I tego ci gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.03.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Jestem pod dużym wrażeniem wnętrz.Szczególnie w kuchni czuje się dobre klimaty .DUŻE BRAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zelazny 21.04.2004 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Józia i Kasiorek, dzieki serdecznie za miłe słowa, zwłaszcza od kogoś kto się na tym zna, bo wnętrza Kasiorka jest zawodowe - mistrzostwo świata!gratuluję Kasiorek! zelazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdowka 05.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Rewelacyjne wnetrze, jestem oczarowana tymi ceglanymi scianami i kuchnia, kredens corci prezentucje sie rowniez niesamowicie. Mam nadzieje, ze bedzie wam sie szczesliwie mieszkalo w waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 11.05.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Wykończenie z zewnątrz naprawdę bardzo pasuje do starannego, przemyślanego wnętrza, w dodatku piękne, relaksujące otoczenie, naprawdę taki dom może być azylem. Lubię natomaist projekty proste (mój projekt w galerii-Tina), w stylu ascetycznym, i dom byłby taki, gdyby nie wieżyczka, trochę mi tu nie pasuje do całości, może lepszy byłby poprostu wykusz=prostopadłościan, bo poza wieżą, nie widzę tu żadnych innych okrągłości?Wróciłam własnie z Beskidu Niskiego, gdzie wzdłuż trasy przejazdu, począwszy do Buska Zdroju, a na Krośnie skończywszy, jest mnóstwo nowych domów z podobnymi wieżami, może to wizja miejscowego architekta? Ale i tak gratuluję udanej realizacji i tego że już jesteś u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 13.05.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Domek w środku rzeczywiście piękny, stylowy i naprawdę miło popatrzeć. Z zewnątrz wykończenie też super, ale bryła mi osobiście nie przypadła do gustu, a na wszelkiego rodzaju wieżyczki mam po prostu alergię. Jednak jest to kwestia gustu i jeśli Tobie się podoba to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zelazny 15.05.2004 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 wieżyczka nie była zamierzona, ale po podniesieniu ścianki kolankowej, ten sześciokatny wykusz rzeczywiście zmienił się w basztę, nie byliśmy tym zachwyceni, ale już się przyzwyczailiśmy i jest OK.dzięki za miłe słowa na temat wnętrz, styl ten wynikł po części z oszczędności, czy raczej małych możliwości na koniec budowy. ale w sumie efekt nam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts