Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom Zelaznego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zelazny

A ja już myślałam, że mam najpiękniejszą działkę, ale jak zobaczyłam Wasze podwórko, to mi szczena opadła z zachwytu, a tak naprawdę to się zawsze cieszę, że można mieszkać w tak pięknych miejscach, bo myśle, że od takiej cudownej przyrody to ludzie łagodnieją.I u Was tę łagodność widać nawet we wnętrzach - pięknie dopasowanych do otoczenia.

Pozwolisz Żelazny, że pokażę Wasze okienka mojemu murarzowi, bo zaprojektowałam sobie coś bardzo podobnego w moim domku na ścianie pomiędzy salonem a kuchnią z jadalnią, tylko że u mnie będzie jaśniuteńka cegła klinkierowa tzw.ręcznie formowana, z rwegularnie ułożonymi pustymi miejscami na postawienie świeczek herbacianych (nie lubię halogenów).Dzięki Waszemu domkowi utwierdziłam się w przekonaniu, ze będzie super, tylko u mnie bardziej nowocześnie.

powiem Wam szczerze, że nie przepadam za wieżyczkami, ale w Waszym domku ona pasuje i to super, bo zachowaliście konsekwentny wystrój wnętrza, z kominkiem i postarzonymi meblami.

Tak na pierwszy rzut oka kuchnia wydała mi się ciemna, ale wiem, że zdjęcia nigdy nie oddają faktycznego wyglądu.poza tym moi znajomi mają cały parter domu w ciemnych, intensywnych kolorach (brązy złamane fioletami, czerwieniami itp.), do tego stare meble po renowacji i dużo szlachetnej stali i to wygląda obłędnie.Gdyby zrobili tam majtkowe kolory, takie jak ja chcę zrobić (ale do innych mebli)to nie miało by to efektu..Macie taki dom z atmosferką i mnie się szczerze podobaA na te paskowce na elewacji rzuciłabym pnącza - bluszcze i winorośl.

Pozdrowionka i miłego mieszkanka.

obejrzalam zdjęcia brdzo ladne najbardziej podobal mi się salon oraz kuchnia i to jak odnowiliście kredens do pokoju córki. mam tylko wrażenie że dom nie mial wyglądać tak jak teraz to coś co jest dostawione przy tarasie takie mini wieża bezsen przepraszam że to napiszę ale piękna oloica pięknę wykończenie a bryla jakaś nie ta.

obejrzalam zdjęcia brdzo ladne najbardziej podobal mi się salon oraz kuchnia i to jak odnowiliście kredens do pokoju córki. mam tylko wrażenie że dom nie mial wyglądać tak jak teraz to coś co jest dostawione przy tarasie takie mini wieża bezsen przepraszam że to napiszę ale piękna oloica pięknę wykończenie a bryla jakaś nie ta.