agnieszkakusi 28.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Poszukuję ludzi z Rosji lub Ukrainy do malowania klatek schodowych. Ma ktos kogoś takiego? U nas ludzie nie chcą pracować....a niby takie bezrobocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yozka1 28.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Hehehe ja jestem z Rosji ale mieszkam już w polsce parę latek i wcale tak nie jest. Ludzie chcą pracować tyle, że za ile? Wiadomo ludzie ze wzchodu pracują za mniejsze pieniądze tak samo jak polacy pracują np. w Niemczech, Anglii itd., zależy kto i gdzie wydaje swoje zarobione pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.07.2006 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 praca w godzinach 7-15 za 1200 zł miesięcznie...to chyba nie są aż tak małe pieniądze na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 31.07.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a gdzie ta praca.moze zatrudnisz bezdomnego z poznania bo dzis laska szukala dla niego jakiejs roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 31.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Poszukuję ludzi z Rosji lub Ukrainy do malowania klatek schodowych. Ma ktos kogoś takiego? U nas ludzie nie chcą pracować....a niby takie bezrobocie.. Pan Marek Polkowski CHARKóW +380 978912398 +380 675724834 To mój znajomy - mieszka cały czas na Ukrainie. Załatwiał mi opiekunkę do dziecka. Ale...na dzień dzisiejszy zarobki na Ukrainie poszły w górę - ok. 250 - 300 USD dla fachowców oczywiście. Pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a powiedzcie mi jeszcze jak to wygląda ze spaniem i wyżywianiem ludzi "stamtąd"? Nigdy nie korzystaliśmy z pracy ludzi z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Praca w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 01.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 znam duzo ukraincow i zapewniam cie jedza to samo co ty.co do spania to musisz zapewnic takie warunki w jakich sam bylbys w stanie pracowac.moja ekipa bedzie miszkac w barakowozie lub przyczepie kamp.nie rob wloskich czy angielskich obozow pracy.i nie przesadzaj z oszczednoscia na wyplatach,bo za malo oplacony pracownik zawsze moze opuscic budowe i znalezc sobie lepsza.wiem cos o tym.wiara opisuje jak cale ekipy uciekaly z budowy.pamietaj ze ptzy okreslonychj temperaturach musisz zapewnic wode do picia nawet ta najtansza tesco.zycze ci powodzenia w szukaniu pracownikow.a czy przez tzw urzad posrednictwa pracy( bo i tak nie szukaja) nie udalo ci siwe nikogo znalezc? za zatrudnienie bezrobotnego masz pol roku zwrot zus a za zatrudnienie kogos po 50-ce jeszcze wieksze ulgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 01.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Z braćmi ze wschodu jest problem przez utrudnienia wizowe.Nawet na wschodzie kraju jest brak rąk do pracy szczególnie w rolnictwie. Co bystrzejśi jadą dalej na zachód mijając polskę i zarabiają E zamiast PLN. Za chwile może się nam odbić czkawką rozwijająca się szybko gospodarka bo nie będzie komu pracować. W polsce długotrwali bezrobotni to raczej nierobotni , którzy na słowo jest robota mówią nie robim bo się trza uje....ać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 01.08.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 z tymi nierobotnymi to prawda.mieszkam w poznaniu praca jest.jak ktos chce bo mu na chleb brakuje to znajdzie.a ja nie raz slyszalakm jak bezrobotni mowia ze im sie nie oplaca pracowac bo zarobia 900 a tu bilety i czas trzeba tracic,wiec oni wola 400zl zasilku i kilka stow z opieki albo 1000z opieki.znam takich co tyle z opieki dostajka.nieroby zasrane.tak to juz jest w tym kraju,ze ci co naprawde chcieliby pracowac to mieszkaja w regionach gdzie nawet dorywczej robotyu nie ma ,a ci co maja mozliwosc znalezienia roboty to im sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts