Piotr_N 21.03.2003 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Wykanczam segment szeregowca. Z uwagi na koniecznosc wykonania izolacji dzwiekochlonnej ok 35 % scian bede mial wykanczane plyta g-k mocowana na stelazu. Z uwagi na szybki montaz ( bardzo zalezy mi na czasie ) firma budowlana zaproponowala wylozenie pozostalych scian plyta g-k na tzw. packi. Prosze o podanie zalet i wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 22.03.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Mozesz sie zgodzic, tylko niech nie robia szybko, ale dokladnie.Wbrew pozorom nie jest latwo przykleic plyte na placki.(jedna tak, ale na calej scianie to trzeba robic dokladnie)Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 22.03.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Zalety i wady takiego klejenia byly juz szeroko omawiane wczesniej w podobnych watkach.Sprobuj poszukac a napewno cos znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 22.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Zalety i wady takiego klejenia byly juz szeroko omawiane wczesniej w podobnych watkach.Sprobuj poszukac a napewno cos znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 22.03.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Moje zdanie wszyscy znają nie nie i jeszcze raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 22.03.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Przepraszam wszystko zależy od prywatnych upodobań i nie mnie sądzić co jest dobre dla tego lub tego inwestora .W własnym domu nie zastosowałem i nigdy nie zastosuję płyt przylepianych na peckach lub przykręcanych do stelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej michał 22.03.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Też jestem zainteresowany tym tematem i mam dylemat co wybrać stelaż czy placki. Z tego co czytam wnioskuję, że jest jeszcze inna metoda, lepsza - jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Tynk naturalny czyli wapienno piaskowy lub gipsowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 22.03.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Ten na górze to mój.Nie zalogowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts