martas 28.07.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam!Jestem nowa na forum,ale długo je obserwowałam.Jest o.k. Mam wyżła waimarskiego(niecały rok życia za nim),cudna istota!Może ktoś wie jak go wychować aby wyrósł na myśliwego?Pies nie sprawia kłopotów. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marka 28.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 W sprawie szkolenia psa myśliwskiego powinnaś się skontaktować z Okręgowym Kołem Polskiego Związku Łowieckiego - dla Ciebie to pewnie będzie Okręg Katowicki. TUTAJ znajdziesz spis psich imprez organizowanych przez PZŁ w tym roku. Dużo interesujących Cię informacji znajdziesz też zapewne na portalu http://www.wyzly.pl Pamiętaj tylko, że wyżeł, u którego rozbudzisz instynkt myśliwski, już nigdy nie będzie szczęśliwy leżąc tylko na kanapie - będzie potrzebował regularnej pracy w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martas 29.07.2006 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Dzięki bardzo.Może ktoś pracował osobiście z takim psem i mógłby mi przedstawić co i jak krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts