siersciuch 22.03.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Witam Jestem ciekaw czy i co możecie powiedzieć o moim rozrabianiu w kuchni... Jeżeli ktoś z was ma choć chwilkę czasu i ochotę to zapraszam: http://mpswi.w.interia.pl Stronka jest raczej świeżutka i dlatego raczej mała i niedopracowana.Wszystkie rodzaje komentarzy są mile widziane pozdrawiam Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 22.03.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Cześć Piotr, to Twoje rozrabianie w kuchni jest bardzo imponujące. Pozazdrościć talentu ... Chętnie zobaczę dalszy ciąg , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 czy c.d nastąpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siersciuch 22.03.2003 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 „Sprostowanie” stronę będę uaktualniał jak będę miał troszkę czasu, może w przyszły weekend powstanie coś konkretnego o łazience. Kuchnia i łazienka są już ukończone ta stronka jest tylko „dokumentacją”. I będąc skromnym powiem szczerze że w rzeczywistości wygląda to znacznie lepiej niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 to czekamy na dalej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 22.03.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 On 2003-03-22 13:37, siersciuch wrote: Witam Jestem ciekaw czy i co możecie powiedzieć o moim rozrabianiu w kuchni... Jeżeli ktoś z was ma choć chwilkę czasu i ochotę to zapraszam: Obejrzałam i jestem pod wrażeniem. Sama namawiam swojego męża, żeby zrobił szfki w kuchni wg. mojego pomysłu. Na razie pracuję "nad męzem". zobaczymy z jakim skutkiem sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts