PRO 28.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Musze się z podzielić moimi doświadczeniami, wywaliłem ekipe od połowy kwietnia próbowali mi skończyć dom, Dzisiaj umówiłem się z szefem na spotkanie na 7 rano, a on pojechał nad morze mimo że wczoraj o 16 umawiał się ze mną na dzisiaj 7 na spotkanie. Przeliczył swoje siły a wmawia mi że wszystko ok , nie wytrzymałem tego stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 łaczę się w bólu znam to - jak pamiętasz miałem to samo zbierz się i poszukaj nowej ekipy ...nie będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 28.07.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Na niedziele mam umówioną nowa ekipe na oględziny i teraz to ja będę mówił co mają robić i kiedy a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 28.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tak Ci się tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.07.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Kij i marchewka! Bat i gwizdek! Ty trzymasz kasę! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 29.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A ja mam ekipę ,której na kasie nie zależy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 29.07.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 a na czym im zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 29.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 No tak ale co od kwietnia zrobili i co jeszcze jest do zrobienia? Może pracownicy pracowali w miare wydajnie z tym że ich szef postanowił w sezonie urlopowym wyjechać z rodziną nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 30.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ostatnio o dobrego wykonawceę ciężko.Wszyscy pojechali za chlebem za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 30.07.2006 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mój był dobry tak mówiono, ale na moje poczucie estetyki i techniki nie dał rady.Nie można zaczynać prac od montazu podłogi a kończyć na suficie.Tak w skrócie i do tego nie punktulaność, brak dotrzymania jakichkolwiek termoinów itp.Wczoraj cąłą sobote sprzatałem samo poddasze po ekipie, której na szczęście już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 30.07.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 To była ekipa czy jeden człowiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 30.07.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 wez inna ekipe ...zdziwi sie facet jak wroci z urlopu .....z debilami normalnie rozmawiac nie mozna ....trzeba mysleć tak jak oni [ niestety] ja bym sie nie martwil .....tylko uwazaj zeby ci cos nie zrobili w odwecie na budowie ......POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 30.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam. A ja dziś wywaliłem inwestora. Trzy razy po mapę jeździłem a on ciągle jej nie miał ale przez telefon to nie mógł z siebie tego wydusić. A na koniec też pojechał na urlop więc się zdziwi jak wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 30.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam A ja dziś wywaliłem inwestora. A to pewnie Ty płaciłeś inwestorowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 30.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A ja dziś wywaliłem inwestora. Trzy razy po mapę jeździłem a on ciągle jej nie miał ale przez telefon to nie mógł z siebie tego wydusić. A na koniec też pojechał na urlop więc się zdziwi jak wróci. i dobrze .....tez jakis normalny "inaczej"......"z debilami krotko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 30.07.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A to pewnie Ty płaciłeś inwestorowi? Nie zawsze jest tak ,że kto ma pieniądze ten ma władzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MST 31.07.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A to pewnie Ty płaciłeś inwestorowi? Czy to oznacza, że ten, kto płaci, może mieć w d... tego, kto pieniądze zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 31.07.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam A to pewnie Ty płaciłeś inwestorowi? Nie zawsze jest tak ,że kto ma pieniądze ten ma władzę. Dla inewstora to bez róznicy. Znajdzie następnego. Może drożej, może taniej. Ale i tak będzie miał prąd. A Ty nie zarobisz. Taka to różnica. A inwestor poprostu zapomniał albo olał temat. Jak zapomniał, to widocznie tak mu zależało. Jak olał temat, to jednoznacznie wylał wykonawcę pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 31.07.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam A to pewnie Ty płaciłeś inwestorowi? Czy to oznacza, że ten, kto płaci, może mieć w d... tego, kto pieniądze zarabia? Oczywiście że nie. Jest to podejście jak dla mnie niewychowanego człeka. Telefony przecież są. Żaden problem zadzwonić i powiedzieć, że nie mam mapy bo to i tamto, lub powiedzieć że dziękuję za współpracę. Ale tacy też muszą być na tym świecie aby odróżnić pozytyw od negatywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 31.07.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ekipe od połowy kwietnia próbowali mi skończyć dom, No to teraz przychodzi kwestia rozliceń za dotąd wykonane prace Dobrze radzę: udokumentuj dobrze stan prac na chwilę wywalenia, a cokolwiek byś nie robił z błym wykonawcą - zachowuj zawsze formę pisemną. Jak mawiają Rosjanie: "Im więcej papieru, tym czystsza d..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts