JoannaMariusz 21.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Fajny pomysł, wejście na schody od salonu - świetnie ...a u nas długo długo będzie drabina ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 23.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 hehe, a u nas goły beton i narazie też się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 23.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Widziałam w galerii brak folii pod płytami jak Wam idzie zrywanie? Dużo jeszcze zostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 23.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 folia nie jest wymagana we wszytskich pomieszczeniach tylko wilgotnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Na razie poprawiony jest sufit na klatce schodowej i na górnym przedpokoju - należało dołożyć wieszaków, założyć folię i zmienić płyty k-g (TAK BARDZO UFALIŚMY TEMU WYKONAWCY, KTÓRY SPARTOLIŁ NAM TO PODDASZE). Tam właśnie cekolowane były też ściany z racji tego, że jak zamontujemy schody, to ma być w miarę czysto. Skosy w pokojach zostawiamy na potem, chcemy skończyć pomieszczenia na dole i ZAMIESZKAĆ Dziś chłopaki zaczęli docierać cekol, pewnie zejdzie kilka dni. Uwaga, zaskoczenie z kominkiem - jeśli go chcemy, to najlepiej montować go teraz, bo miejsce na kominek musi być odpowiednio przygotowane. Nie wiem jak to rozwiązać, bo trochę szkoda nam na to kasy - mieliśmy zamiar odłożyć ten wydatek na później. Fachowiec od kominków powiedział, żeby kupić wkład firmy KRATKI, 14 KW, cena ok. 2000 tys. i taki znalazłam w internecie, na allegro - Wiktor, całkiem zwykły wkład. Nie wiem tylko ile wydamy na osprzęt do kominka. Czasem żałuję, że całkiem nie zrezygnowaliśmy z kominka. Jakie kupiliście wkłady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Czy na klatce schodowej otwartej, połączonej z salonem z otwartą kuchnią nie lepiej dać tą folię i spać spokojnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 23.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) jak musi byc przygotowane miejsce na kominek ?? komin jest wycior jest wiec co za problem dolozyc go za rok ;> dziura w kominie nie zginie moje zdanie jest takie ze lepiej dac wiatroizolacje niz ta zolta folie nie trzeba sie z nim zgadzac Edytowane 23 Stycznia 2012 przez max_bartnik1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Też tak myśleliśmy, ale np. posadzka musi być zbrojona i nie może być pod kominkiem płytek. Jeden z fachowców chciał nawet wycinać posadzkę do chudziaka. Czyli powierzchnia przeznaczona na kominek wyglądałaby nieciekawie w salonie i nijak ją zakamuflować. No chyba, że zrobić podłogę na glanc, a za rok wycinać i brudzić. Naprawdę nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 23.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mialem 3 roboty co plytki byly pod kominkami i jakos to ekipie od kominkow nie przeszkadzalo zreszta wydac 10 tys na kominek i zapalic w nim 3 razy do roku ?? to jest sens ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 23.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 nam ludzie od kominka tez powiedzieli zeby polozyc plytki pod kominkiem. my zostawilismy na poczatku wneke nie wyplytkowana, ale oni powiedzieli zeby doplytkowac bo tak podobno lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) No po prostu masakra jakaś z tym kominkiem, rozpalimy w nim kilka razy w roku, a koszt i problem zupełnie zbędny...Przerost formy nad treścią :/ Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Joanna&Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 24.01.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 i syf w srdoku !! sciany zolte po kilku paleniach a macie wogole nadmuch do kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 24.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jest nadmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo70 31.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam !Czy ktoś z Nas zamawiał w końcu ,schody policzkowe ażurowe z firmy Mahon.Model SM:6.Proszę o opinie z eksploatacji ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nocujemy już w nowym domku, a raczej koczujemy - śpimy na materacach w mojej pracowni , a jedzenie robimy jeszcze w starej kuchni - krążymy między dwoma domami - jest to bardzo czasochłonne :/ Jednak już cała rodzinka spędza większość czasu na nowym miejscu. Bez telewizora! - dla mnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 07.02.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Joanna super !!! Fajnie, że już pomieszkujecie Ja nadal walcze z farbami i płytkami na dole Życze szybkiego wykonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 07.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki Ellwirko i życzę Ci też szybkiego zamieszkania w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 08.02.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Joanno ekstra!!! mnie tez to czeka niedługo, narazie jeszcze szukamy kupca na mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 09.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moniko, POLECAM;) Naprawdę można przeżyć. Teraz jest nas troje i pies, ale na ferie wraca córka - będziemy koczować razem. W przyszłym tygodniu wykonawcy obiecali skończyć i będziemy mieszkać jak ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziółka 09.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam Zapraszam do obejrzenia schodów w mojej galerii bo widzę ze zaczyna się pojawiać temat schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts