rumianeczek123 09.06.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lidernr 1 widzę, że u Was też postępny w budowie Właśnie oglądałam Wasze zdjęcia i domek mnie się do góry Super,tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 09.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Myślę, że fotka nie wyjdzie. Pomieszczenie w 1g jest niewielkie i nic nie było by widać na zdjęciu. Ogrzewamy piecem na ekogroszek. a czy jest jeszcze troszkę miejsca na jakąś małą umywalkę ? spokojnie zmieści się umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 10.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 http://img19.imageshack.us/img19/2200/20090609167.th.jpg cześc u nas dziś wylewają ławy fundamentowe, beton przyjeżdza o 12.00. pogoda zmienna oby nie krzyżowała planów. Wczoraj robiłam to zdjęcie po ogromnej burzy,całe rowy wykopane były w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 10.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 och jak ja Wam zazdroszcze... chociażby takiego etapu. Powodzenia i oby było słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 10.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 http://img194.imageshack.us/img194/5953/20090610175s.th.jpg Własnie wróciliśmy z budowy beton wylany. Dzięki natix pogoda dopisała .Jutro Boże Ciało Zyczmy wszystkim alabastrowiczom pogodnego dlugiego weekendu w poniedzialek ma przyjechac do nas garaż blaszak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 11.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 majka&sławek widzę że prace idą do przodu - na tym etapie możecie sobie załóżyć dziennik budowy i stronę ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 11.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 cześć Lidern1 masz super dziennik budowy i przepiękne zdjęcia ale my jeszcze nie nauczyliśmy się jak to zrobić? Musimy zagonić naszych synów aby nam pokazali,ledwo nauczyliśmy się zdjęcia wklejać. myśle że do konca budowy nabierzemy wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 cześć Lidern1 masz super dziennik budowy i przepiękne zdjęcia ale my jeszcze nie nauczyliśmy się jak to zrobić? Musimy zagonić naszych synów aby nam pokazali,ledwo nauczyliśmy się zdjęcia wklejać. myśle że do konca budowy nabierzemy wprawy. dziękuję tak będzie wygodniej ) wszystko znajdziecie na forum http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-komentarze,f95.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA IRON ROMAN 14.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu śledzimy z mężem Wasze postępy na placach budowy.My ruszyliśmy 20 kwietnia od ataku koparki na naszą działkę.Alabaster 2g rośnie powoli w góre.Życzymy powodzenia i szybkich postępów w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 16.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześc Anna Iron&Roman!Witamy nowych alabastrowiczów!Super że dolączyliście do nas.Mamy nadzieje że teraz częściej będziecie na forum.Przydałoby sie pare zdjęc.My się uczymy jak to robic ale Lidernr1ma w tym większe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 16.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hej Lidernr1!dzieki spróbujemy według twoich wskazówek moze to nie takie trudne jak sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA IRON ROMAN 16.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 WALCZYMY OSTROMĄŻ WALCZY Z KAŻDYM POZIOMEM BLOCZKÓWZDJĘCIA JUŻ DOSTĘPNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 16.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ooo pieknie pracujecie:) oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumianeczek123 16.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hej ANNA IRON & ROMAN witamy wsród Alabastrowiczów ) Oglądałam Wasze zdjęcia i pozytywnie Wam zazdroszczę, że już jesteście na tym etapie budowy Koniecznie piszcie czesto jak Wam idzie budowa Zyczę samych słonecznych dni,ale nie upałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 16.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 WALCZYMY OSTRO MĄŻ WALCZY Z KAŻDYM POZIOMEM BLOCZKÓW ZDJĘCIA JUŻ DOSTĘPNE Ania, piękne widoki , widze że nas przegoniliście w postępie prac my będziemy zalewać strop najwcześniej jutro zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelihs20 17.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 czy moze mi ktos doradzic jakiej cegly(pustakow) uzyc do budwy co polecacie bo my sie zastanawiamy i tak leci tydzien za tygodniem i zbliza sie czas kupna a my wciaz nie wiemy z czego wy budujecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 17.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 czy moze mi ktos doradzic jakiej cegly(pustakow) uzyc do budwy co polecacie bo my sie zastanawiamy i tak leci tydzien za tygodniem i zbliza sie czas kupna a my wciaz nie wiemy z czego wy budujecie ??? cześc ewelihs20 my będziemy budowali z cegly ceramicznej porotherm, do silikatów nie mamy przekonania,ale może ktoś ma inne doświadczenia. Pewnie i cena gra ważną role. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieciornik 26.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam serdecznie zapaleńców Jak wszyscy w temacie zaczynamy budowę Alabastra z tą jednak różnicą, że będzie to 1G. Chcielibyśmy nanieść kilka zmian do projektu więc moja bardzo serdeczna prośba czy mógłby ktoś podesłać na adres [email protected] rzuty z dokładnymi wymiarami parteru i piętra? Ułatwiłoby nam to znacznie rozplanowanie zamierzanych zmian. Co myślicie o urządzeniu na dole sypialni w miejscu gabinetu, zrezygnowalibyśmy z tego półokrągłego podcięcia na schody na koszt pokoju. Dzięki serdeczne za rzuty i ewentualną odpowiedź Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego jakże fajniutkiego domku Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 26.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Myślę, że lilan się nie obrazi a tym samym i jasabar:) Oto i link do przyblizonych wymiarów:http://forum.muratordom.pl/alabaster,t124426.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieciornik 26.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Myślę, że lilan się nie obrazi a tym samym i jasabar:) Oto i link do przyblizonych wymiarów: http://forum.muratordom.pl/alabaster,t124426.htm Pozdrawiam Wielki buziak natix Czy ma może ktoś dokładniejsze wymiary, wiem że wymagam wiele ale chciałbym ruszyć z budową już na tip top tzw. z kopyta wiedząc co i jak. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts