Lidernr1 12.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witajcie wszystkich serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki start też czekamy na ciepło żeby wreszcie wstawić okna i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 13.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Lidernr1, ja już nie mogę się doczekać , kiedy wstawisz kolejne zdjęcia swojego domku, chyba mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 14.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzięki za miło słowa oczywiście jak tylko ruszymy z kolejnymi etapami będę je uwieczniać w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manda 18.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam Mam pytanie do Alabastrowiczów, którzy podnosili ściankę kolankową. Czy podnosiliście okna dachowe w swoich alabastrach albo wstawialiście je większe żeby dom nie stracił proporcji? A jeśli tak to o ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 18.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 no wlasnie bo podniesienie scianki kolankowej sprawia ze podbitka wychodzi wyzej i wtedy z chatki robi sie taki grzyb wiec wtedy pasuje wydluzyc krokwie zeby nie staracic pierwotnego wygladu!!!! tez jestem ciekaw co radzicie wiec rowniez czekam na odpowiedzi z Manda ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 24.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć kochani! my podnosiliśmy ściankę kolankową i nasz cieśla uszykował nam o 20 cm dłuższe krokwie niż w zestawieniu , wydłużyły się słupy o wysokość ścianki oraz pamiętajcie bo my zapomnieliśmy i teraz musimy kombinowac chodzi o jętki trzeba je wydłużyc bo potem jest problem z wejściem na strych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 24.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam Mam pytanie do Alabastrowiczów, którzy podnosili ściankę kolankową. Czy podnosiliście okna dachowe w swoich alabastrach albo wstawialiście je większe żeby dom nie stracił proporcji? A jeśli tak to o ile? witaj Manda! Wymiary okien bez zmian ale osadzanie to już wedle zyczenia ,my daliśmy je jak najnizej żeby można było je otwierac i zamykać bez trudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manda 25.03.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 bardzo dziekuję za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.03.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 hej, wpadłam się pochwalić że okna i drzwi zamontowane ,elektryk ma dziś rozpocząć prace i na dziś jest umówiony tynkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 30.03.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 a mi wlasnie skonczyli robic badania archeologiczne takze po swietach pewnie zloze papiery o pozwolenie na budowe w koncu !!!! archeolodzy + 4 godziny roboty = 2260 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkasławek 30.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cześc!A nam wylali posadzki teraz ustawiamy i obudowujemy kominek. mamy wkońcu skrzynke prądową i nadzieję że szybko nas podłączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 30.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ha, jak się chwalic to na całego:) U nas z kolei pąd już jest, woda również, a z najnowszych wieści to kopią się "fundamenty"...czyli sam początek ale już co nieco jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manda 31.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Od razu widać, że przyszła wiosna U nas już strop się robi Idziemy jak burza a w sumie to nie my tylko budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Bardzo chętnie poczytam Wasze dzienniki budowy. Może je solidarnie założycie? Gratuluję postępów budowlano- papierologicznych. U nas można ruszyć pełną parą z wykończeniówką, ale jeszcze czekamy na prąd i wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.04.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Popieram lilian, czekamy na foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 16.04.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a ja chciałam zapytać jakie tynki kładliście w domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik14 20.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Dla zainteresowancyh góra alabasreka 2g, troszke zmieniona w stosunku do orginału oraz zewnątrz Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Palik14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronilka 20.04.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam serdecznie po długiej nieobecności Gratuluje wszystkim rozpoczęcia i kontynuowania budów. My ciągle jesteśmy w punkcie zerowym - nasza droga przez papierologię jeszcze się nie zakończyła, ciągle czekamy na pozwolenie na budowę. Szukamy jakiejś ekipy budowlanej i kwoty jakie nam rzucają "fachowcy" są powalające - przynajmniej jak dla nas. Za SSO chcą 60 tys. co wydaje mam się strasznie drogo. Będziemy się budować kawałek za Bydgoszczą w małej wiosce Wudzyn. Bardzo proszę o przykładowe ceny za SSO z dachem, czy bez niego bo i tak nam dzielą budowę nasi Bydgoscy "fachmajstrzy" Chcemy jedynie podnieść ściankę kolankową jak większość z Was i rezygnujemy z trójkątnych okienek, reszta pozostaje bez zmian. Napiszcie tez ile będziecie płacić kierownikowi budowy bo takowego gościa też nie mamy jeszcze. W akcie desperacji sami we dwoje będziemy stawiać mury Pozdrawiam i życzę Wszystkim powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manda 29.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Nareszcie znalazłam chwilkę czasu i powstawiamam zdjecia naszego alabastra oto one http://picasaweb.google.pl/100206271418371866365/MandarynkowyAlabaster# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA IRON ROMAN 02.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dobra robota tak trzymać -- super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts