Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ALABASTER 2G pracownia KRAJORAZY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas praca nabiera tempa. Zabudowy w górnej łazience pną się do góry a jutro mają przyjechac płytki. I zacznie sie wyklejanie. Już nie mogę sie doczekac efektu końcowego. Mam nadzieje, że to co sobie wymyśliłam i fajnie wyglądało na kartce równie dobrze będzie się prezentowac w rzeczywistości :)

A u nas tynki schną już drugi tydzień, ale dziś hydraulicy zabrali się za rozkładanie folii i styropianu :)

Mam nadzieję, że jeszcze w lipcu będą wylewki.

Acha, sprzęt AGD dziś dotarł - wszystko OK, ale lodówka miała być do zabudowy, a jest wolnostojąca :( MUSZĘ TO SZYBKO ODKRĘCIĆ...

Płytki prawie wybrane. Walczę teraz z meblami do kuchni - trzeba podjąć jakąś decyzję ;)

Joanna ja rónież zdecydowałam sie na ten sprzet z mastercooka. Zmywarka za 1 zl to super oferta. Mowisz ze sprzety fajne przyszły? A powiedz mi prosze jaka lodówkę sobie wybrałas? bo ja szukam czegos do zabudowy w klasie a+, z no frostem i cicho chodzącej. I powiems zczerze ze ciężko mi cos takiego znalesc.

A muszę podjąc jakąś decyzje bo również chciałąbym zamówic kuchnie. A na jej zrobienie czeka sie 2 miesiące :( Także im szybciej tym lepiej :)

Moje kochane, już tłumaczę.

Zmywarkę przyśle mi firma Mastercook, gdy wyślę do nich kopię gwarancji i faktury zakupu sprzętu wraz z wypełnionym blankietem promocyjnym.

Lodówka do zabudowy z Mastercook jest tylko jedna LCB-1020FNF.

UWAGA! Nie wszystkie sklepy AGD biorą udział w promocji. Ja kupiłam od pana na allegro, jeśli jesteście zainteresowane, to podam jego namiary.

Nie, nie musi być do zabudowy, ale ja bym chciała. Trzeba skompletować sprzęt AGD, który jest w promocji. Lodówki są cztery, w tym jedna do zabudowy, a reszta wolnostojąca. Ja się zgapiłam i teraz muszę wszystko odkręcać.

Moniko, jeśli chcesz poczytać o promocji Mastercook, to wejdź na ich stronę, tam jest wszystko objaśnione łącznie z regulaminem: http://www.mastercook.pl/?page=promocje

Moniko, musisz sama wymierzyć swoją kuchnię. U każdej z nas będzie różnica kilku, a nawet kilkunastu cm.

W naszej kuchni pod oknem (szerokość) jest 3,12 cm, a do wnęki z oknem 3,55 cm.

Elwirko, pochwal się jaki dokładnie sprzęt wybrałaś ;) Gdzie będziesz robić zakupy?

Ja znalazłam Pana na allegro nik: endi61. On ma sklep internetowy Megatanio.pl. Ma bardzo dobre ceny. Polecam!

Ja mam na miejscu sklep, ktory ma ta promocje. Przejżałam ceny tego pana (endi61) na allegro. U mnie na całości będzie może ze 150-200 zl różnicy, nie liczac transportu z allegro. Także zdecydujemy sie na zakup na miejscu, bo i w razie czego latwiej nam bedzie z gwarancja :)

Już wam pisze moja droge jakie sprzęty wybrałam :

1. płyta indukcyjna I4DE64 S

2.Piekarnik MF- 196N

3. Okap Umbriel 90

4. Mikrofala MM-245GEX

Zmywarka będzie za zł w tej promocji, ale nadal brakuje mi lodowki. A fajni by było juz wiedziec jaka będzie żeby dac pani od kuchni wymiary :)

Elwirka, wypasiona kuchnia będzie ;) I bardzo dobrze, że na miejscu bierzesz sprzęt. Ja też tak zrobię z zakupem płytek, pod nosem mam bardzo dobre ceny, więc nie będę szukać daleko.

Moniko, nasz niedoskonały i bardzo okrojony plan domu oraz ręka pana murarza, a potem tynkarza dały wymiary indywidualne ;)

Jak pojade na budowe to z ciekawosci sprawdze wymiary tej kuchni :)

Promocja na sprzety kuchenne trwa do konca wrzesnia takze my z zakuoem troche poczekamy.

Teraz mamy inne wydatki. Musimy schodami sie zajac. Bylam u 2 fachowcow i wiecie jaka byla roznica w cenie za schody jaka mi zasugerowali?...... 10 tys miedzy jednym a drugim .... za te same schody..... Takze warto szukac i wszystko dokladnie sprawdzac.

To super!

My też nie chcemy szaleć. Dostałam wycenę kuchni z drewnianym frontem na ok. 9 tys., ale jak chcę dodatki bloom itp. to muszę doliczyć ok. 5 tys. Mam chęć pojechać jeszcze do IKEI, podobno mają dobre ceny, jakość, system bloom i długą gwarancję. Nasza sąsiadka dała do wyceny swoją kuchnię do kilku okolicznych salonów meblowych i cena szacowała się od 38-50 tys. PLN, a w IKEI zapłaciła 14 tys. (tylko sami musieli ją skręcić). I co o tym myślicie?