monika i lukasz 13.07.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No coś ty super, że sie udało zrobić w dobrej cenie ciesze się, ze się przydałam. A ślubem to chyba się aż tak bardzo nie stresuję, to już bardziej budową i wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 18.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 U nas praca nabiera tempa. Zabudowy w górnej łazience pną się do góry a jutro mają przyjechac płytki. I zacznie sie wyklejanie. Już nie mogę sie doczekac efektu końcowego. Mam nadzieje, że to co sobie wymyśliłam i fajnie wyglądało na kartce równie dobrze będzie się prezentowac w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.07.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A u nas tynki schną już drugi tydzień, ale dziś hydraulicy zabrali się za rozkładanie folii i styropianu Mam nadzieję, że jeszcze w lipcu będą wylewki. Acha, sprzęt AGD dziś dotarł - wszystko OK, ale lodówka miała być do zabudowy, a jest wolnostojąca MUSZĘ TO SZYBKO ODKRĘCIĆ... Płytki prawie wybrane. Walczę teraz z meblami do kuchni - trzeba podjąć jakąś decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 19.07.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Joanna ja rónież zdecydowałam sie na ten sprzet z mastercooka. Zmywarka za 1 zl to super oferta. Mowisz ze sprzety fajne przyszły? A powiedz mi prosze jaka lodówkę sobie wybrałas? bo ja szukam czegos do zabudowy w klasie a+, z no frostem i cicho chodzącej. I powiems zczerze ze ciężko mi cos takiego znalesc. A muszę podjąc jakąś decyzje bo również chciałąbym zamówic kuchnie. A na jej zrobienie czeka sie 2 miesiące Także im szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 19.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 jak zmywarak za 1 zł powiedzcie coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 19.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Moje kochane, już tłumaczę. Zmywarkę przyśle mi firma Mastercook, gdy wyślę do nich kopię gwarancji i faktury zakupu sprzętu wraz z wypełnionym blankietem promocyjnym.Lodówka do zabudowy z Mastercook jest tylko jedna LCB-1020FNF. UWAGA! Nie wszystkie sklepy AGD biorą udział w promocji. Ja kupiłam od pana na allegro, jeśli jesteście zainteresowane, to podam jego namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 20.07.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Acha - czyli trzeba kupić lodówkę do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 20.07.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nie, nie musi być do zabudowy, ale ja bym chciała. Trzeba skompletować sprzęt AGD, który jest w promocji. Lodówki są cztery, w tym jedna do zabudowy, a reszta wolnostojąca. Ja się zgapiłam i teraz muszę wszystko odkręcać.Moniko, jeśli chcesz poczytać o promocji Mastercook, to wejdź na ich stronę, tam jest wszystko objaśnione łącznie z regulaminem: http://www.mastercook.pl/?page=promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 20.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 21.07.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A ja właśnie nie chce lodowki z mastercooka. Myslalam o czyms innym. Biore z tej firmy piekarnik, mikrofale, plyte i okap i dostaje zmywarke za 1 zl. a Lodowke to chcialam jakas inna. Wiec nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 21.07.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 macie może gdzieś spisane wymiary kuchni a Alabastrze? Chodzi mi o długość od krawędzi ściany, gdzie jest wnęka do okna i szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 21.07.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Moniko, musisz sama wymierzyć swoją kuchnię. U każdej z nas będzie różnica kilku, a nawet kilkunastu cm. W naszej kuchni pod oknem (szerokość) jest 3,12 cm, a do wnęki z oknem 3,55 cm. Elwirko, pochwal się jaki dokładnie sprzęt wybrałaś Gdzie będziesz robić zakupy? Ja znalazłam Pana na allegro nik: endi61. On ma sklep internetowy Megatanio.pl. Ma bardzo dobre ceny. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 21.07.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Spoko. Akurat nie miałam okazji, myslałam, że może wy macie gdzies pod ręką u mnie jest szerokośc 3 a długość 3,62. To ciekawe swoją drogą, że ten sam dom a jedak jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 21.07.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja mam na miejscu sklep, ktory ma ta promocje. Przejżałam ceny tego pana (endi61) na allegro. U mnie na całości będzie może ze 150-200 zl różnicy, nie liczac transportu z allegro. Także zdecydujemy sie na zakup na miejscu, bo i w razie czego latwiej nam bedzie z gwarancja Już wam pisze moja droge jakie sprzęty wybrałam : 1. płyta indukcyjna I4DE64 S 2.Piekarnik MF- 196N 3. Okap Umbriel 90 4. Mikrofala MM-245GEX Zmywarka będzie za zł w tej promocji, ale nadal brakuje mi lodowki. A fajni by było juz wiedziec jaka będzie żeby dac pani od kuchni wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 21.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Elwirka, wypasiona kuchnia będzie I bardzo dobrze, że na miejscu bierzesz sprzęt. Ja też tak zrobię z zakupem płytek, pod nosem mam bardzo dobre ceny, więc nie będę szukać daleko. Moniko, nasz niedoskonały i bardzo okrojony plan domu oraz ręka pana murarza, a potem tynkarza dały wymiary indywidualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 22.07.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jak pojade na budowe to z ciekawosci sprawdze wymiary tej kuchni Promocja na sprzety kuchenne trwa do konca wrzesnia takze my z zakuoem troche poczekamy. Teraz mamy inne wydatki. Musimy schodami sie zajac. Bylam u 2 fachowcow i wiecie jaka byla roznica w cenie za schody jaka mi zasugerowali?...... 10 tys miedzy jednym a drugim .... za te same schody..... Takze warto szukac i wszystko dokladnie sprawdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 22.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Masakra z tymi fachowcami. Ja zachęcona Waszymi wyborami zaczynam powili wyceniać meble kuchenne i szukać sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 22.07.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 O kurcze, 10 tys. to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 23.07.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Słuchajcie, ale się miło dzisiaj zaskoczyłam. Wsyłałam maile z prośbą o wstępną wycenę kuchni. I są one na poziomie 4 -6 tys :D:D a ja myślałam, ze będę musiala zapłacić 12-13 tys...... ale się cieszę Wiem, że to sa wstepne wyceny, ale i tak optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.07.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 To super! My też nie chcemy szaleć. Dostałam wycenę kuchni z drewnianym frontem na ok. 9 tys., ale jak chcę dodatki bloom itp. to muszę doliczyć ok. 5 tys. Mam chęć pojechać jeszcze do IKEI, podobno mają dobre ceny, jakość, system bloom i długą gwarancję. Nasza sąsiadka dała do wyceny swoją kuchnię do kilku okolicznych salonów meblowych i cena szacowała się od 38-50 tys. PLN, a w IKEI zapłaciła 14 tys. (tylko sami musieli ją skręcić). I co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts