monika i lukasz 10.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kochani 1 500 zł - robocizna za dolną łazienkę. W cenie zabudowa karton gisp, podwieszenie sufitu, obróbka okrągłego okna, kafelkowanie, montaż kabiny prysznicowej. generalnie zrobienie łazienki na gotowo. Moim zdaniem to dobra cena, ale się upewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 10.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dobra Dobra Mnie Pan skasowal za gorna łazienkę 3,5 tys ale bylo spoooro roboty no i 3/4 płytek ciął pod kątem. Także ja jestem zadowolona. Dolna łazieneczka już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 10.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My mamy uzgodnione 30 zł./m2 płytek i za zabudowy w kartongipsie, szpachlowanie z malowaniem po 9 zł./m2, czyli dolna łazienka za robociznę ok. 500 zł., a montaż prysznica, wc i umywalki - nie wiem, bo to w gestii hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potegat 10.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kilka zdjęć mojego alabastra https://picasaweb.google.com/112724534992899183702/October102011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.10.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Joanno jakoś mało za tą łazienkę Elwirka mi ten sam facet za górną powiedział 3 000 zł, więc chyba jest ok. Szukam teraz kafli, zdecydowałam, że machnę ja w secret edeno z paradyża zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.10.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 potegat - się nie otwiera sprawdź czy masz album udostępniony publicznie, bo inaczej nie pooglądamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 11.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja mam w gornej lazience plytki opoczno gres amarante. Wyszly calkiem calkiem. Podloge mam juz z innej kolekcji bo chcialam duze plytki 60x60. Jak bede miala czwile i pojade na budowe to cykne fotki z gotowa juz podloga. Na dół do łazienki wybrałam sobie tubadzin colour w czerni i bieli a dotego czerwona lakierowana szafka i czerwone dodatki. Widzialam taka aranzacje kiedys w gazecie i strasznie mi sie spodobała. Generalnie teraz dziewczyny czeka nas najprzyjemnijeszy etap budówki czyli wykończenie i dodatki ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja ta dolna też zrobię czrno-biała z jakimś kolorem jeżeli chodzi o dodatki. W sumie to wybrałam secret edeno paradyża, ale jak teraz zaczełam liczyć kafelki to sie zastanawiam. Baza ma 29,5 na 59,5. Wydaje mi się, że jak ją położe poziomo, tak jak chcę to trochę to może smiesznie wyglądać, tylko parę kafelek na ścianie... A pionowo to jakoś nie widzę. No i tak mi przeszło przez myśl, czy to przypadkiem nie za duże kafelki do małej łazienki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 11.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Powiem Ci, że tubadzin colour tez nie jest mały bo ma 32,4 x 59,4 cos kolo tego. ja mam wstepnie zrobioy projekt lazienki i rozrysowowane wszystkie plytki i nie jest ich wcale tak mało. ja bede je ukladac w poziomie. na papierze fajnie wygladalo mam nadzieje ze i tak zamo wyjdzie na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Elwirka w poziomie płytka 59,5 daje jakies 3 sztukie na ścianę. Przy tej szerszej. Zastanawiam się czy nie ułożyć w pionie ;/ juz sama nie wiem. A możesz wrzucić tutaj twój projekt łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potegat 11.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Już udostępniłem https://picasaweb.google.com/112724534992899183702/October102011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 11.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Podpatrzyłam u Potegat, że wyczystka od kominka jest w gabinecie..., mnie też mąż przekonuje, iż inaczej się nie da. Jak to jest u Was kochani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 12.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ja mam wyczystke rowniez w gabinecie. zostala ona zabudowana płyta k-g ale jest w niej okienko na magnezy i zawsze mozna sie do niej dostac zaraz sprobuje dodac swoj projekt lazienki bo w sumie nigdy nie wrzucalam tutaj fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 12.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No kurcze, a ja tak się bronię przed tą wyczystką w gabinecie, ale chyba nie ma innego wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 12.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 U nas chyba tez jest w gabinecie o ile to jest taka kwadratowa dziura, którą sie zasłania jakąś kratką ozdobną czy czymś Elwirka wrzuć projekt na picassa. Jak już będziesz miała tam zdjecie to je poprostu otwierasz, klikasz prawym myszy, wybierasz wlaściwości. Tam jest coś takiego jak adres URl - kopiujesz w całości. A potem tutaj klikasz na tą pocztówkę z palmą wklejasz ten link i robisz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 12.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Joanna jak wroce z pracy do domu to wrzuce fotki tej wyczystki i jej zabudowy do mojego albumu na picassie Ja mam w planach w tej wnece zrobic sobie taki kacik biurowy: plat biurka z plyty meblowej i z takiej samej plyty jakies poleczki. Tylko ze ja mam kwadratowa klatke schodowa i ten sam kształt sciany w gabinecie. Ty pewnie masz półokragłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 12.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dobra Zaraz spróbuje wrzucic ta fotke A tak poza tym widze drogie Panie, że wszystkie bardzo ciężko pracujemy bedąc w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 12.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 12.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Intensywnie Mało kumam z tego projektu ;/ Ty nie będziesz miała na dole kabiny prysznicowej? Tylko wc i umywalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 12.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Oooo, widzę piękną, przestronną łazienkę... Poproszę koniecznie Elwirko zdjęcia twojej estetycznej wyczystki. U nas w gabinecie będą biurowe sprawy i też w tym miejscu ma być biurko, ale dobry pomysł z tym blatem - tym bardziej, że ściana u nas okrągła... Co ja bym bez Was zrobiła dziewczyny... PS Dziś siedzę bardziej w domu niż w pracy i zaplanowałam zrobić porządek z butami - poczyścić i pochować letnie - wyjąć jesienne i zimowe:rolleyes: ...ale na forum tyle ciekawostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts