max_bartnik1234 19.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) a czemu nie dacie mozaiki?? a jak nie to przeciez zawsze mozna wyszpachlowac i wtedy nie ma problemu z niczym pomalowac w kolorze wedle gustu i problem rozwiazany !! nikt nie powiedzial ze plytki na szpalecie sa niezbedne Edytowane 19 Listopada 2011 przez max_bartnik1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 21.11.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Bo mozaiki nie mam nigdzie w łazience, więc jakos tak dziwnie by wyszło.Własnie będzie wyszpachlowane i pomalowane. Problem z miejscem łączenia kafelki z płytą k-g, także by to dobrze wygladało wizualnie. Szukamy najlepszego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 21.11.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a dokladnie jakie laczenie to pomoge przy syficie ?? czy gdzies indziej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo70 22.11.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Okazało się ,że okrągłe okno,jak i duża reszta ma być wykonana micro mozaiką w odcieniach niebieskiego i to dlatego żona walczyła o biały profil od wewnątrz ,a nie orzech.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 22.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 max na ścianie płytka. Wewnątrz gips. Chodzi o miejsce,w którym spotyka się płytka ceramiczna z k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 22.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) jak kolo dobrze docial plyteczki w idealnym kole to wystarczy ze jakims papierkiem sciernym zetrzecie ranty plytki zeby nie byla ostra pozniej wyszpachlowac to ladnie dobrze polaczyc z rantem plytek i wyjdzie !!! nie ma sie czym martwic silikon odradzam bo go nie zamalujecie bedzie blyszczal akryl powoduje ze niektore kolory sie przebarwiaja i zostaja po nich ciemne miejsca powodzenia !!! PS widzialem wasza klatke w stelarzu na blogu nie ladnie panowie zrobili ze od sciany po luku nie dali zadnego profila !!! za wczasu niech doloza a niech nie mowia ze sie nie da Edytowane 22 Listopada 2011 przez max_bartnik1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 23.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 hehe. Mąż ze szwagrem ocieplają ale dziękiz a sugestie, przekaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 23.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ups ;] no to niech daja obrysy dookola na luku to niech ponacinaja scianki i im sie profil powygina i niech glownych profili nie przykrecaja to obrysu bo one musza chodzic luzno ;] bo sie ruszaja razem z konstrukcja ;] a nosne juz mozna przykrecac do obrysu ale w zasadzie tez sie nie powinno ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 24.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Arturo70, podaj dokładny adres swojego albumu, bo inaczej nie obejrzymy Twoich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo70 24.11.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przecież w mojej sygnaturze jest adres ?U mnie działa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 24.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Skopiuj adres po zalogowaniu, tak jak np. mój.W takiej postaci jak u Ciebie jest możliwość zalogowania i wejścia tylko na własny album, Twojego nikt nie obejrzy, bo nie zna Twojego logo i hasła - musisz udostępnić swój adres, bo jak na razie jest tajemnicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo70 24.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mam nadzieję,że teraz działa....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 24.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 karpioweczka prezentuje sie super fundamenty maja co dzwigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo70 24.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Tak,tak i liczę ,że pod wpływem tego ciężaru kalenica się wyprostuje i środkowy słup w końcu dotknie stropu,bo na razie wisi 1,5 centa w powietrzu i czeka na "decyzje".Ta kalenica to był pierwszy element konstrukcji dachu,a prosty jak bumerang,łaty niewiele prostsze,ale moje chłopaki walczyli dzielnie i mimo strachu karpiówa leży idealnie.Okna wczoraj zamontowano,lada dzień brama i najpóźniej w moje urodziny mamy SSZ.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 25.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Arturo, bardzo ładny dach... ale cieszę się, że mam za sobą ten etap, bo z dachem mieliśmy przeboje, a konkretnie z więźbą i facjatkami. Teraz też nie jest łatwo - szczególnie z kasą na wykończeniówkę, ale niekompetentni ludzie są chyba jeszcze bardziej przytłaczający...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 25.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nawet mi o dachu nie wspominajcie, bo jak sobie przypomnę tego naszego fachowca...brrrr....... pracował prawie 5 miesięcy. Ale na szczęście niczego nie spartolił, bo mówiąc szczerze nie mam ochoty go więcej widzieć. A z wykończeniówką Joanno masz rację - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 02.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja tam lubie wykonczeniowke ale robic u innych ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 05.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A ja nawet lubię robić u siebie. Pomysłów nie brakuje. Ale mozolnośc i kosztowność tego procesu to już inna sprawa.... Swoja drogą może ta nazwa wcale nie wzieła się od wykańczania wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 05.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jak tam kochani wam idzie wykańczanie? Dacie rade dziewczyny wprowadzić sie w planowanym terminie czyli przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 05.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja już porzuciłam jakiekolwiek planowane terminy. Narazie czekam na ukończenie łazienki, ktróe jest już bliżej niż dalej. A przeprowadzkę uzleżniam od sprzedaży mieszkania. Także jak tylko znjadę chętnego to się przeprowadzamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts