Elka20 28.07.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Montując wentylator w łazience uszczelniłam go brązowym silikonem, którego nadmiar nie usunęłam od razu i teraz mam problem, bo nie mogę usunąć silikonu z obudowy wentylatora.Próbowałam zdrapywać skrobakiem ale w ten sposób rysuje się powierzchnia wentylatora.Czy ktoś zna sposob na usunięcie zbędnego silikonu ? Czy jest jakiś środek, który rozpuszcza ( zmywa) silikon? pozdrawiam Elka20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.07.2006 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Oczywiscie - jest w handlu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 29.07.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 http://www.denbraven.pl/img/produkty/proby_rozpuszcz_do_silkonu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 31.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Chemoutwardzalny silikon schodzi b. trudno.Można próbowąc metyloetylo ketonem lub acetonem lub benzyną. Zwłaszcza ten pierwszy ma szanse rozpuścic plastik. Spróbować w niewidocznym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts